Ti hogy éltétek meg a World Trade Center katasztrófáját?
Figyelt kérdés
Lehet hogy rossz kategóriába tettem.2013. szept. 15. 19:26
1/8 anonim válasza:
úgy mint bármelyik napot.. Nem változtam meg, és nem igazán érintett a dolog engem.. Mondjuk kár a halottakért, de végül is várható volt egy ilyen, főleg hogy tudtak az esetről.. Valakik úgy gondolták, hogy ideje Amerikát is megtanítani hogy nem minden történik úgy ahogy ők akarják..
2/8 anonim válasza:
Csupán láttam magam előtt, mire képes egy bizonyos népcsoport.
3/8 anonim válasza:
Az áldozatokat sajnálom, akiket szándékosan megöltek emiatt a megtervezett, hazug dolog miatt. Az amerikaiakat sajnálják, miközben ők tették ezt az egészet...
4/8 anonim válasza:
Egy ideig téma volt az osztályban, aztán ennyi.
5/8 anonim válasza:
Kicsi voltam még, nem fogtam fel, volt miről beszélni az osztályban, kb. ennyi.
6/8 anonim válasza:
14 éves voltam. Borzalmasan érintett mert élőben láttam a tv-ben hogy ugrálnak ki az emberek a tornyokból,és végül összeomlik! Soha többet nem akarok ilyet megélni!
7/8 anonim válasza:
13 voltam, nem nagyon érdekelt. Halottam róla, húúú összeomlott meg belerepült a repülő meg minden.. Húúúúúú, de durva. Szegények. Aztán ennyi.
8/8 anonim válasza:
borzalmas. a kiugro emberek.. amit a repulo utasai atelhettek... egyik esemely azok kozul amin sirtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!