Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Volt már olyan, hogy olyan...

Volt már olyan, hogy olyan repülőjáraton ültetek, amin filmet vetítenek és ilyen légi katasztrófás filmeket adtak le, mint a Langolierek vagy a Számkivetett?

Figyelt kérdés

2013. szept. 22. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze! Buszon meg a Féktelenűlt szokták adni!
2013. szept. 22. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Én repültem már nem is olyan gépen ahol filmvetítés van. De soha nincs olyan film ami repülőgép katasztrófáról szólna..
2013. szept. 22. 22:39
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Nyilvánvalóan tiltott (azaz egyszerűen a kínálatba nem beválogatott) filmek, sorozatok ezek. Még a Lostot se adták repülőkön, pedig annak csak az elején van köze repülőgépkatasztrófához.
2013. szept. 22. 22:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem filmélmény, de hasonló:

Arra a repülőtérre tartó repülőgépen, ahol előző nap délután lezuhant egy utasszállító (kb 150 halott), az utasoknak kiosztott újságok címlapján arról a légikatasztrófáról szóló vezércikk és képek voltak.

2013. szept. 22. 23:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Manapság már ritka a filmvetítés, helyette mindenkinek van egy kis képernyője, amin vannak filmek, sorozatok, játékok, zenék stb. Légikatasztrófás filmre nem emlékszem, de az Air New-Zealandon néztem egy filmet ami egy igaz történeten alapult és egy súlyos vonat szerencsétlenségről szólt.
2013. szept. 23. 08:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Èn meg Ny-London járaton 12 éve a Perfect stormot néztem.
2013. szept. 23. 12:40
 7/8 anonim ***** válasza:
en miamibol repulten new yorkba es a mellettem ulo srac a 9/11 rol szolo filmet nezte a laptopjan. :D
2013. szept. 23. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Dehogy tiltott az ilyen film ...

Én elég sok filmet megnéztem, a fedélzeti szórakoztató rendszerben 1200 féle műsor volt.

Volt rá idő a 19 óra alatt.

2013. szept. 24. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!