Szerintetek napi 4 ezer forintból meg lehet élni?
Figyelt kérdés
Ennek a fele elmegy a háztartásra és csak napi 2 ezer marad kajára,meg lehet ezt csinálni.Amúgy csak azért kérdezem,mert el akarok költözni itthonról és egyenlőre 120e a havi fizum...2013. okt. 13. 14:28
1/9 anonim válasza:
Meg, ha nem kell albérletre költened.
2/9 anonim válasza:
80 a fizum, és kijövök belőle. Tehát 120ól simán.
Bár spórolni 1 forintot nem tudok... a 120ból még azt is lehetne.
3/9 anonim válasza:
Meglehet,csak nem kell nagy lábon élni .
4/9 anonim válasza:
Aranybogaram! Én kb 1000 ft-ból gazdálkodok naponta. Mégsem panaszkodok...
5/9 anonim válasza:
Bőven! Én is ennyit kapok (bértábla). Szórni nem tudom a pénzt, de okosan beosztva elég, még félretenni is tudok belőle.
Igaz én egyelőre egyedül élek. Ha valakinek van családja, gyereke, úgy már szűkösebben, de nem lehetetlen kijönni belőle.
6/9 anonim válasza:
Mi két gyerekkel, havi 20-25 ezret költünk kajára, és nem éhezünk.
7/9 anonim válasza:
egyesek szerint havi 47000-ből is meg lehet élni :D amúgy igen :)
8/9 anonim válasza:
Mi négyen élünk 120 ezerből havonta. napi 1500 FT jut kajára 4 főre és még itt vagyok és élek de semmi másra nem telik.
9/9 anonim válasza:
Én napi 500 körül költök kajára, de 60-ból hogy akarod megoldani a lakhatást, a tisztálkodást, a közlekedést, meg a szórakozást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!