Napi fejenként 3400-4000 forintból meg lehet élni?
Figyelt kérdés
Nem leszünk szűkösen? Mennyire sok ez a pénz?2013. szept. 14. 18:55
1/12 anonim válasza:
szerintem meg.
napi 1000 kell durván egy nőnek kajára, a többi elmegy a befizetnivaló dolgokra. bár nem írtad, hány ember élne ennyi pénzből, elsőre csak 1-re gondoltam.
2/12 anonim válasza:
Rezsin kívül vagy rezsivel együtt?
3/12 anonim válasza:
Nincs pontos rálátásom, mivel még tanuló vagyok. Viszont én ennél többet kerestem meg naponta nyári munkával, szóval kétlem, hogy elég lenne.
4/12 anonim válasza:
Ha olcsón tudtok élelmiszert vásárolni és főztök, nem készen, félkészen veszitek, akkor kb 5000/főből egy hétig is meg lehet élni, ami az étkezést illeti. Szóval naponta ennyi pénzből simán meg lehet élni.
5/12 A kérdező kommentje:
Ez rezsi és lakbér utáni. Napi 10000 forintot keresek de nem megyek most minden nap dolgozni.
2013. szept. 14. 19:43
6/12 anonim válasza:
én 200 forintból is megélek naponta :D
7/12 anonim válasza:
ne viccelj mar! Napi 10-et ha megkeresel, es dolgozol mondjuk 4 napot, az 40 egy hetre, 160 egy honapra. Ebbol rohogve meg lehet elni' a szamlak utan is jut boven mindenre, ami kell..nyilvan ne csinalj 20 ezres telefonszamlat, meg jo az egyszerubb netcsomag is, de szerintem ez egy total atlag fizu,.... Ha 3 napot vallalsz egy hetre, akkor is 120 egy honapra, egy fonek, ennyibol ki kell jonnie...kiveve, ha kacsalabon forgo palotad van....normal korulmenyekkel elegnek kell lennie,:-)
9/12 anonim válasza:
Simán! Én egyedül élek, és ha leszámítom a lakáshitelre elköltött pénzt kb. 2800 Ft jön ki naponta. Ebből megy a rezsi, a kaja, és az egyéb dolgok is. Spórolok, ahol tudok, magam főzök, mert úgy olcsóbb, csak a legfontosabb dolgokat veszem meg, és nem a drágább boltokban vásárolok, de ki lehet jönni ennyiből is. (Persze mindez attól is függ, hogy eddig mennyire éltetek nagy lábon, és ki mit nevez megfelelő életkörülménynek.)
10/12 anonim válasza:
Rezsi és lakbér után szerintem bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!