Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak 1 éves évfordulóra 200 forintból?
Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 19:10
2/18 anonim válasza:
Add neki, mondd azt költse amire akarja...
3/18 anonim válasza:
Egy szép szerelmes képeslapot/üdvözlőlapot!
Ha beleírsz vmi szépet, az többet ér, mint amit ráköltöttél, sőt amit több ezerből vehetnél... Szerintem!
4/18 anonim válasza:
Szerintem ne tárgyi ajándékban gondolkozz,hanem csinálj egy nagyon romantikus estét. :)
5/18 anonim válasza:
Szerintem totld meg még egy 0-val!XD
7/18 anonim válasza:
kaparós sorsjegyet. Lehet, kiválasztod neki a tuti nyerőt :)
8/18 anonim válasza:
Szerintem vegyél belőle egy masnit, és kösd át vele magad (persze ruha nélkül). :)
9/18 anonim válasza:
Csinálj neki valamit. Most komolyan.. az én barátom sokkal jobban szereti, ha látja hogy személyre szabott dolgot kap és nem sokba került, de sokat foglalkoztam vele. Ebből derül ki igazán, hogy szereted és ismered e a vágyait.
Én naptárat csináltam neki egyik évben, amit saját magam szerkesztettem meg és beleírtam a Számára fontos dátumokat (mert a szülinapokat mindig elfelejti).
És a kedvenc animéje képeit raktam bele, kivéve az elsőre, ahol én voltam.
(Magadról is csinálhatsz rá minden hónapra egy képet, nyári hónapokon lehetsz bikiniben, szerintem biztos tetszene neki ;))
L/21
10/18 anonim válasza:
Írj neki egy CD-t a kedvenc szerelemeskedős dalaitokból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!