Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak 1 éves évfordulóra 200 forintból?
Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 19:10
11/18 anonim válasza:
Hívasd elő a kedvenc közös képeteket, és csinált otthon hozzá egy képtartót. Nagyon egyszerű, olcsó és ráadásul saját készítésű ajándék.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszi:) Szívesen hozzátennék még akár 2 nulát isde én naponta csak 100 forint zsebpénzt kapok.Október 11-én lesz amugy. Azért adigra pár százzal több lessz de akkor se lesz olyan sok..Amugy 13 éves vagyok!Ő meg 16.És nagyon-nagyon szeretném vmivel megajándékozni mer havvvvvvvonta meg ünepeljük azt h már ennyi hónapja vagyunk együtt és én soha nemtokadni neki semmit:( Zsebpénzt meg csak szerda óta kapokXD
2009. okt. 3. 07:46
13/18 anonim válasza:
süss valami finomat.abban még anyukád is tud segiteni,és a hütőben biztos találsz hozzávalokat
fényképtartot 100forintosban vettem épp tegnap 100asért,kép bele még fotosnál is max 70-80 forint (telefonnal készült képeket is nyomtatnak szépet)
pezsgő (18 év alatt alkohol fogyasztása tilos,tehát kölyökpezsgő 250 forint:D)
14/18 anonim válasza:
13 éves vagy, ő 16 és 1 éves évfordulótok lesz? Szóval akkor 12 éves voltál, ő meg 15 amikor járni kezdtetek? Az igen.
15/18 anonim válasza:
Ha értesz hozzá akkor akár gépen csinálhatsz a közös képeitekből power pointtal bemutatót aláraknád a közös számotokat (ha nincs akkor egy szép szerelmes számot) aztán veszel egy CD-t és kiírod rá és azt adod oda neki hidd el imádni fogja:) Sok sikert az ajándékhoz! ;)
16/18 A kérdező kommentje:
Ő 1992. 10. 20-án született szóval 9 nap mulva lett 16. Én meg 2008 augusztusban töltöttem a 12t. De 500 ft-ból tudok venni majd vmit.
2009. okt. 3. 17:46
17/18 A kérdező kommentje:
Mert addigra összegyűlik annyi zsebpénz.
2009. okt. 3. 17:47
18/18 A kérdező kommentje:
Szereztem még pénzt és lessz 700forint addigra! Csak összegyűlik hamarosan az a még egy 0!:D
2009. okt. 4. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!