Mi lehet a megoldás arra, hogy ha begyújtok a vegyes tüzelésű kazánba, ne a szálljon át a füst a ház mögötti szomszédhoz?
Figyelt kérdés
Szélmentes időben is sajnos ez a helyzet.
Egy kőműves azt mondta, hogy a kéményre nem érdemes még egy métert sem ráfalazni, mert úgy már nagyon insatabil lenne.
jan. 24. 12:20
1/5 A kérdező kommentje:
Helyesen:"ne szálljon át"
jan. 24. 12:22
2/5 anonim válasza:
Kéményt lehet magasitani fémből készült csővel.Ez nem az jelenti többet nem szállna a szomszéd felé.Ezt az időjárás felelőssel kell megbeszélni,merre legyen a levegő áramlása.
3/5 anonim válasza:
A TikTokon láttam egy szellemes megoldást...egy kis szellőzőmotorral szívta a füstöt, amit az ég felé nyomott..
...persze a trükköt látni kellene, de nagyon egyszerű, szellemes, és arra megy a füst, amerre akarod.
4/5 anonim válasza:
150/200-as csőkéményem van (furat/csőhéj). Nekem sokat dobott rajta az, hogy még rátoldottam 1 métert. Persze az is inkább csak 80 centi, de jobb lett a kazán huzata is, kevesebb a korom, és most kevésbé is csapódik le a füst a házak közé.
Látni olyant, hogy a tégla kéményből még kilóg egy méteres cső, nem muszáj ezért falazni, de ezt a csődarabot is szigetelni kell.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket!
jan. 24. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!