Napjainkban mennyi a gáz m3-enkénti ára (lakossági fogyasztó részére)?
Figyelt kérdés
A fogyaztott gáz árát havi diktálás alapján fizetem. Előző évben összesen 1553 m3 gázt fogyasztottam. Az év első felében a m3-kénti ár 102 - 103 forintra jött ki, majd minden hónapban 10-20 forintal növekedett az összeg. most kaptam meg a decemberi számlát: 29892Ft/151m3=197,9 Ft/m3. Lemaradtam valmiről? időközben árat emeltek?ma 11:13
1/3 anonim válasza:
Nem-nem. A kedvezményes "rezsicsökkentett" gáz ára kb. 102-103 Ft, ha ennél többet fizettél, az azt jelenti, hogy átléptél a napi/havi kedvezményes kereten, és a fölötte lévő gázmennyiséget piaci áron számlázták ki. (750-780 kb, nem tudom pontosan)
Diktálós vagy?
2/3 anonim válasza:
Átalánnyal sokkal jobban jársz. Én 10500 ft / hó átalány de például szeptemberbe volt az éves leolvasás és 40 ezer plusz volt tehát majd csak februarba fogok gázra fizetni újra. Jobb így mert amúgy meg tök szar lenne ha télen 30-50 ezreket kellene fizetni évközbe meg semmit.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
ma 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!