G.Béci kérdése:
Mi van akkor ha én az éves szinten meghatározott 2523kWh (sajnos) bőven meghaladom....DE....minden hónapba bediktáltam az aktuális óra állást?!Tehát ha 280-at ha 390-et fogyasztottam azt befiktáltam.
Figyelt kérdés
Az én értelmezésem szerint ilyenkor nekem minden hónapba kiszámlázzák a 210 kWh kedvezményes áron.És ami a 210-en felül van azt meg nem kedvezményesen.A kérdés az h.ha én minden hónapba diktálok akkor engem nem érhet úgy gondolom meglepetés egy éves leolvasásnál hiszen én minden hónapba kikellett h.fizessem amit bediktáltam!!!Jól gondolom?!Úgy gondolom a meglepetés olyan embereket érhet éves leolvasásnál akik általányt fizetnek.okt. 10. 21:10
1/7 anonim válasza:
Erre pontosabb választ kaphatnál az ügyfélszolgálaton, mimt itt. Hívd fel őket.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez jogos.Csak az ügyfélszolgálatot nehezebb elérni mint az Orbán Viktort,amúgy meg jobban szeretem több helyről hallani ugyanazt.
okt. 10. 21:35
3/7 anonim válasza:
Már nem olyan nehéz elérni őket, nemrég pár perc alatt végeztem. Igaz délelőtt volt.
4/7 Justinianus válasza:
"engem nem érhet úgy gondolom meglepetés egy éves leolvasásnál"
Így van. Nyilván ha minden hónapban kifizeted 210-ig a kedvezményes, 210 felett a magasabb árat, akkor éves elszámoláskor az évi összes kedvezményes (2523), és az évi összes magasabb egységárral számítandó rész ugyanannyi lesz.
5/7 A kérdező kommentje:
Én is igy gondolnám.Csak amiatt parázok (azért merült fel a kérdés) mert tegnap ahogy vittem a főbérlőmnek a pénzt megjegyezte h.nekem folyamatosan magas a villany fogyasztásom és nem az van h.pl.télen alacsony és nyáron magas.Ergo a téli alacsony fogyasztás kompenzálja az a nyári magasat és nem haladom meg az éves kedvezményes összeget.Ami azért bosszant mert minden hónapba diktálok (fényképpel igazolva az óra állást).Na most ha ő minden hónapba bediktálja amit én diktálok akkor elméletem szerintvnem lehetne gond.Ami miatt felmerült bennem mégis a félelem azvamiatt van mert ő nem a csekkek alapján mondja meg h.mennyit fizessek.Hanem elküldök mindent lefotózva és ő vmi kalkulátorral kiszámolja h.az mennyi.(Ergo csak akkor lehet sztem problémám ha ő mást diktál be vagy rossz időpontban).
okt. 11. 04:32
6/7 anonim válasza:
külön órád van ?
A számla alapján fizetsz ?
Vagy a főbérlő számol ?
7/7 A kérdező kommentje:
A főbérlő számol az alapján amit lefotózva elküldök neki
okt. 21. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!