Deye hybrid sun5k inverter miért ad folyamatosan 5kw-nyi áramot a háznak miközben csak egy hűtő meg néhány jelentéktelen fogyasztó megy?
Köszönöm a tippet, kipróbálom.
Ma reggeli állapot, bekapcsoltam az invertert(tudom, hogy egyébként nem kell kikapcsolni de mivel nem jól működik valami szerintem leszívta volna éjszakára az akksikat a semmire): [link]
Kérdem én mégis miből tudna több mint 4kw-ot a hálózatra nyomni?! A házra meg 0-t?
Egy áramtalanítás-újraindítás után meg ez fogad(ez volt tegnap is): [link] Továbbra sem megy semmilyen komolyabb fogyasztó, látszik, hogy szívja az akksit és vesz le a hálózatról és nyomja bele a házba.
A következő képnél bekapcsoltam egy kb 1kw-ot fogyasztót, ezt látni is, hogy kb annyival emelkedett a ház fogyasztása és ezáltal még többet kér a hálózattól: [link]
A villanyórát tegnap cserélték reggel 9-kor. Egy nap alatt az állása: Összes hatásos energia 1.8.0: 13kw és összes hatásos export energia 2.8.0: 18kw. Jól gondolom, hogy az első érték a hálózatról lekért energia, a második(vagyis az export) meg a visszatöltött? Bár a vételezett energia elég soknak tűnik nekem a semmire kb.
Szóval ennek fényében ha tudtok valami ötletet(azon kívül, hogy hívjam vissza aki csinálta, hiszen ez már megtörtént csak biztos sok dolga van aztán mjd egyszer jön) akkor azt szívesen fogadom. A linkek képek az inverter kijelzőjéről.
Az a baj, hogy ehhez a részéhez nem értek, aki csinálta a rendszert az erre állította be az invertert. De igen LN230; LL400 van beállítva. Csak az a furcsa, hogy egy városon belül vagyunk és más a grud mode. Az ismerősnek működik a General Standard-el nekem nem a VDE4105-rl. Gondolom eonos szaki tudná ezt megmondani, hogy jó-e így vagy sem.
Ha neki is akkus, 3 fázisú mint a tièd, akkor azonos beállítás kell.
E-on nem mondja meg a hálózatok különbsègèt, de a napelem-invertert telepítő cègnek tudnia kell a helyi beàllításokat. Nèztem a dokuját, nem ír róla semmit szinte semmit. Átírással nem vesztesz semmit, ha a rendszer engedi, ès a fentiek is egyeznek.-èn simàn átírnám. Működni biztos működik minden beàllítással, csak máskèppen. Mivel mindkettőtöknèl üzemel, csak máshogy.
Másik, hogy facebon keress, biztos van napelemes csoport,(házi kiserőmű) ott rèszleteket is mondanak, biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!