Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az orbán Viktor testvéréröl...

Az orbán Viktor testvéréröl kiszivárgott hangfelvétel kamu, ennyire súlyos, vagy ennyire jelentéktelen, hogy nem hallani semmit a médiában róla?

Figyelt kérdés
Orbán Áron hangfelvétel keresésre ad ki pár jelentéktelen oldalt.
szept. 28. 12:37
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Nekem ebben az egészben, most az a fura, hogy Novák Előd sajóosztálya, miért ment neki ennyire a rendszernek? Eddig, mindenkit támadtak a kormányt kivéve, most, hogy jött egy senki, aki az ő poziciójukat is veszélyezteti, hirtelen fontos lett nekik kormánytbuktatni?
szept. 28. 12:51
 2/9 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
90%
Nem tudom miről van szó, de az ellenzéki sajtó apróságokra is ráveti magát. Ha ez valami friss dolog, akkor valószínűleg épp a hitelességét ellenőrzik vagy további infókat próbálnak szerezni.
szept. 28. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:
9%
Nem hallottam róla, és bevallom, most se keresek rá. Szerintem ez is gumicsont lenne, mint ahogy Orbán Balázs-botrány is, ami szerintem konkrétan előre megfontolt, tervezett botrány, parasztáldozat a sakktáblán, hogy a költségvetési megszorítás ügyéről eltereljék a figyelmet, és véletlenül se alakuljon ki pl. olyan kifejezés, mint pl. Orbán-csomag.
szept. 28. 14:33
 4/9 anonim válasza:
szept. 29. 20:09
 5/9 anonim válasza:

Sem a telex,index,origo,444.hu,

888.hu nem adott.hírt róla.

Káncz Csaba, Juszt László igen.

szept. 29. 20:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Érdekes. Nagy a csend...
szept. 29. 22:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Köszi a pécsistopos linket, amelyik egy az egyben átvette a kurucinfost.

Én tényleg minden szart el tudok képzelni erről a kormányról, de azért ha csak a kuruc ír róla, és aki azt átmásolja, nos annak hitelességét fenntartással kezelem.

szept. 30. 09:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Már csak azért is, Mert Áron helyében, ha úgy alakulna, hogy nagy hírverést akarok csapni, akkor nem egy névtelen szar oldalnak adom le ezt az akármit, hanem valami nagyobb olvasottságúnak. Esetleg többnek is. Már csak azért is, mert a nyilvánosság önmagában is némi védelmet jelent.
okt. 1. 11:16
 9/9 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
Tessék: [link]
okt. 4. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!