Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mit csináljak ha a novemberi...

Mit csináljak ha a novemberi hónapot eléggé túlléptük kb. 120m3 al többet fogyasztottunk ? (mint amit kedvezményes árban adnak) Ez azért történt mert nem figyeltünk,mivel szeptemberbe vagy októberbe csak 1700ft-ot kellett fizessünk..

Figyelt kérdés
dec. 11. 09:53
1 2
 1/12 mindentudó99 ***** válasza:
50%
Szeptemberben októberben kellett volna többet diktálni. Jelleggörbe maximumot. Egyáltalán miért nem vagy átalányos?
dec. 11. 09:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Diktálj kevesebbet,

lépj át átalányba ...

dec. 11. 10:11
 3/12 anonim ***** válasza:
40%
Átalányba is meg fogja szívni elszámoláskor, nem? Én úgy tudom ott is a havi keretet nézik.
dec. 11. 10:31
 4/12 anonim ***** válasza:
47%

Többet már nem tudsz előre diktálni mert akkor meghaladó a havi kedvezményes gázt.

Alternatív fűtés is kell .

Kandalló vagy klíma, ezzel lehet csökkenteni a görbét de egyébként éves olvasás van még visszajöhet nullára.

dec. 11. 11:08
 5/12 mindentudó99 ***** válasza:
45%
#3 Azert átalány mert bem havi keretet néznek. Ez a kényege. Havi 15 télen nyáron. Ez a max kedvezményes. Még le is csökkentették
dec. 11. 16:18
 6/12 anonim ***** válasza:
41%
Mit csinálnál? Ki fogod fizetni...
dec. 11. 18:04
 7/12 Bogica0616 ***** válasza:
Mit csinálnál. Kiküldik a közel 110000-120000 fotós csekket és befizeted vagy megkéred reszletre
dec. 12. 18:40
 8/12 A kérdező kommentje:

Igen, ez van . Én mondtam a férjemnek hogy nézzük az órát mindig ö intézte. Éreztem ez nem lesz jó.. de nem tudtam hol tartunk, most mondta..

Ez van, hülyék voltunk, , igaz volt meleg és igaz nagy házba lakunk, nezzuk a jó oldalát nem kell albit vagy hitelt fizetni..

Ezzel vigasztalom a hülyeségünket 🤦.

dec. 13. 08:40
 9/12 A kérdező kommentje:
(nem modern ház) nehogy azt gondoljátok arra hogy azt írtam nagy ház..
dec. 13. 08:41
 10/12 anonim ***** válasza:
47%
Ezek után nézzétek. Nézd te is, ha a férjedet ennyire nem érdekli. Érdemes pár naponta ránézni és akkor már látod, hogy kb. naponta mennyi a fogyasztás és akkor lehet havit is kb. kalkulálni. Van görbe, hogy mennyi a kedvezményes és akkor látod, hogy kell-e plusz elekrtomossal pótolni vagy belefértek a kedvezménybe.
dec. 15. 22:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!