Nemrég volt az éves egyszeri gázóra leolvasás. Nem voltunk otthon. Ilyenkor készül fotó is a gáz óráról (?) mert nem stimmel amit a neten látok szám?
Megbeszéltem telefonon a leolvasóval hogy nem leszünk otthon be tud jönni...
Csak tegnap megnéztem az online felületen és nekem az komoly probléma, hogy közel háromszáz s köbméterrel kevesebb szerepel....
Nehéz lesz majd a mostani időszakban benne maradni az 1729-es éves kvótában, háromszáz mínusszal indulva.
Természetesen felhívom majd gázóra leolvasót, csak jó lenne tudnom (külső információként) hogy készült-e fotó....
Ha nem stimmel az óra akkor azonnal jelezzétek a szolgáltatónál.
Elméletileg már kifizettétek ezt a fogyasztást ugye? Vagy most kellene még többletet fizetnetek? Akkor gondoljátok át, mert a jelleggörbe szerint nézik a gáz árát és lehet rosszabbul jártok ha most magasabb óraállás van az elszámolásban és ti emiatt esetleg drágább köbméter árat kell fizessetek ha javítják az értéket.
Köszönöm!
Úgy vannak a részletek ahogy leírtam.... Szerintem a gáz árában túl nagy ingadozás nincs...
Legalábbis a hétszeres árhoz képest.
.. ezért nekem nem az ingadozás az érdekes hanem hogy belül maradjak a kedvezményezett fogyasztáson vagyis 1729 köbméteren belül.
És itt nagy hátrány az hogyha a háromszáz köbméter hátránnyal indulok vagyis 300 köbméterrel többet mutat az órám mind a mennyi lelet adva mert az 1729-et ahhoz számítják ami le lett adva tehát azok szerint én nem fogyaszthatok a következő évben 1729-et hanem csak 1429-et.... Illetve ha ennél többet fizetek akkor azt már hétszeres áram kell....
És az a háromszáz köbméter nekem ilyen formában sokat számít ás hogy ennyivel le kell szorítanom a fogyasztásom
Volt ilyen reakció hogy nem tippelik-e
Szerintem nem, jött is a leolvasó... Csak amikor először jött és becsengetett mire kimentem már láttam hogy az ötödik ház előtt rollerezett...
Gyakorlatilag csak bedobálta az értesítéseket hogy mikor jön a legközelebb merthogy most nem voltunk itthon (vicc)...
És olyan időpontot adott meg amikor nem tudtam otthon lenni felhívtam telefonon megbeszéltem vele hogy be tud jönni, én nem tudok otthon lenni...
Azt mondta hogy rendben, megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!