MVM villanyóra leolvasás esedékes nálam eddig eon-os voltam és fényképesen küldtem be, most jönni fog az mvm-től leolvasó vagy elég ha bediktálom online?
Figyelt kérdés
júl. 23. 15:35
1/15 anonim válasza:
Nem kell minden hónapot fényképpel beküldeni.
2/15 A kérdező kommentje:
Az éves leolvasásról van szó!!
júl. 23. 15:52
3/15 A kérdező kommentje:
Átalányos vagyok nem havi diktálásos, eddig eon-os voltam és fényképesen küldtem be évente, mert így nem kellett várnom a leolvasót.
Most mvm-es lettem regisztráltam az oldalukra még múlt héten és ott írják, hogy most a héten leolvasási időszakom van (mondjuk kicsit furcsa, mert eddig augusztusban volt...).
Viszont fényképesen nem tudom sehol beküldeni, legalábbis én nem találtam erről semmit, sem az oldalon sem a mobil appban. Erről tájékoztatást szintén nem kaptam, sőt egyenlőre a havi számlámat sem kaptam még meg.
júl. 23. 16:19
4/15 anonim válasza:
Nálunk is ez van. Most volt a váltás. Éves leolvasás, majd csak szeptemberben lesz. A gázt már évekkel ezelőtt átvette az MVM az e-ontól. Ennél ugyanúgy applikáción keresztül be lehetett küldeni az állást. Bízom benne, hogy az áramnál is így lesz. Nem szívesen pocsékolnék el erre egy teljes nap munkahelyi szabadságot. Bőven elég az a vízszolgáltatónál! Annál nálunk úgy megy, hogy felhív a leolvasó, mindenféle előzetes értesítés nélkül, hogy hol vagyok már, mert ő ott toporog a kapuban. Természetesen munkanapon 11 óra körül. Mikor közlöm vele, hoyg nem vagyok otthon, dolgozoam, a legnagyobb döbbenet a hangján... Mintha a lehető legtermészetesebb lenne, hogy munkanapokon mindenki otthon ülne. Oké, akkor bedobja az értesítőt és az ügyfélszolgálatot hívjam fel időpontegyeztetés miatt. Rendben felhívom. Egyeztetek. Nincs olyan, hoyg konkrét időpont, amikor esetleg haza tudnék ograni egy fél órára. 4 órás időintevallumok vannak. Az alatt dekkolj otthon! Még csak olyat se lehet megbeszélni, hogy reggel, vagy délután. De a fenyegetőzés megy, hoyg ha nem találnak otthon, akkor egyből repül a bünti, meg becsült óraállás, stb...
5/15 anonim válasza:
Azt nekem is írja. Mármint minden hónapban a diktálási időszakot. Nem szoktam foglalkozni vele, mivel nem havi diktálás alapján fizetek, hanem én is átalányban. Aztán minden évben szeptemberben van az éves leolvasás, arra szoktam beküldeni és az alapján küldik az elszámoló számlát.
6/15 A kérdező kommentje:
5. És hogyan küldöd be?
júl. 23. 16:25
7/15 anonim válasza:
Ahogy írtam fentebb applikáción keresztül. Éves leolvasás alkalmával aktív az alkalmazásban az a felület, ahol be lehet küldeni.
9/15 A kérdező kommentje:
7. Az január 1-től megszűnt, legalábbis a fényképes beküldés az mvm appon...
júl. 23. 17:04
10/15 A kérdező kommentje:
8. Felőlem jöhetnek csak nem leszek otthon munkaidőben! Ezért kéne egy normális megoldás, és akkor nem kéne ez a bonyodalom.
Az eon-nál sima ügy volt beküldtem fényképesen és kész is volt.
júl. 23. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!