Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Fűtés klímával?

Fűtés klímával?

Figyelt kérdés

Az albérletemben csak klímával tudok fűteni. Ez lesz az első telem itt. Szeretnék olyanoktól tanácsot kérni akik szintén csak klímával fűtenek.

Hogy éri meg jobban ha állandóan megy egy bizonyos hőfokon vagy ha csak amikor otthon vagyok. Hány fokon érdemes használni és ilyen hasonlók erdekelnének.

nov. 2. 10:42
 1/5 retektorta ***** válasza:
73%
Akkor menjen, amikor otthon vagy, esetleg ha lehet, akkor kapcsold be távolról amikor hazaindulsz. Annyi fokon, amennyinél jól érzed magad. Ha jó a lakás hőszigetelése, akkor ok, de ha nem, akkor megszívtad.
nov. 2. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Nálam állandóan megy, nem kapcsolgatom. Minden fűtésre igaz, hogy amit megspórolsz azzal amíg nem fűtesz, azt úgyis visszapótolod mikor a kihűlt lakást megint fel kell fűtened. Csinált itt valaki ilyen tesztet és nem volt lényeges eltérés költségeben, a kapcsolgatott és a hőntartott fűtés közt. A klíma meg úgyis leáll ha elérte a hőfokot, viszont arra figyelj, hogy hajlamos túlfűteni, így pár fokkal érdemes lejjebb állítani mint amit komfortosnak érzel.
nov. 2. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyéb fűtésem is van, de 0-fok környékéig csak klímával fűtök évek óta. A ma 10:55 válaszolóval értek egyet a használattal.
nov. 2. 11:36
 4/5 anonim ***** válasza:
42%
Ha kicsi a lakás akkor ne kapcsold be ha nem vagy otthon. Kis légteret hamar befűtesz.
tegnapelőtt 01:43
 5/5 anonim ***** válasza:
58%
Nálam egész nap megy, 20 fokra van állítva, amikor hazaérek, akkor szoktam 23-ra emelni, aztán éjszakára vissza 20-ra. Nem éri meg teljesen lekapcsolni. Első évben fogyasztásmérővel is mértem, ha napközbenre lekapcsoltam és fel kellett fűtenie a lakást, akkor több áramot használt, ráadásul nem volt nagy élmény a hideg lakásra hazamenni.
tegnapelőtt 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!