40m² fűtése klímával?
Minden szerelő mást mondd ezért tapasztalatokra lennék kíváncsi.
40m² klímával szeretnénk fűteni. Hűteni nem igazán használnánk. Nincs H tarifa,csak klíma lenne mint fűtés.
Nagyon jól szigetelt falak és födém.
A kültéri fedett helyen lenne elhelyezve az időjárás kevésbé érné
Ki melyik klímát ajánlaná?
A Comfort X -el az a baj nagyon erősen fúj, ami elég kellemetlenné tud válni.
10m2/1kw-al számolj nagyon nem lősz mellé, így ha a 3,5 kw-so klímának van 4 k-os fűtő teljesítménye az akkor jó lehet.
Fisher Nordic, Midea Oasis Plusz, Midea All Easy Pro
Greenek is vannak jó gépei, de most csak az U-crown jut eszembe.
Én vettem 4 db comfort X-et 2 éve, igazából ennyit engedett meg a pénztárcám, ez is bőven millió feletti összeg lett.
Általában én teljesen meg vagyok elégedve, ha ár/érték arányban rendben van a dolog.
Ha valaki vesz egy skoda fábiát, az sem várja hogy merciként dünnyögjön az utakon.
2 éve nyúzzuk őket éjjel-nappal, nincs vele semmi gond, bár eleve nincs viszonyítási alapom, de engem nem zavar. Halk üzemmód is van, akkor szoktuk bőgetni őket amikor nem vagyunk otthon, mire hazamegyünk már készen legyen a hőfok, aztán már elég szinten tartani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!