Klímával érdemes fűtenni? 150 légköbméteres szabadon álló kertes házról van szó. Ha igen melyik márkákat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Régi építésü ház, smmi hőszigetelés nincs. Eddig gázkazán és radiátorok voltak. A kazán tönkrement váltanom kell.2023. nov. 17. 14:35
1/11 anonim válasza:
te esetedben a vegyestüzelésű kazán a jó megoldás , klíma is megzabál min évi 300eft
2/11 anonim válasza:
Jelenleg a kazán csere a legjobb megoldás nálad.
3/11 anonim válasza:
Klíma és a fa nagyjából egy árban van. Én 7 éve vàltottam vegyestüzelésűről klímára (nekem is kuka volt már). Pénzben ugyan ott vagyok és nem kell a fával dolgozni.
4/11 anonim válasza:
Klíma levegőt fűt, a kazán meg gondolom vizes rendszerre van kötve (radiátor vagy padlófűtés). Egyetlen épületgépész sem fogja javasolni, hogy a vizes rendszert lecseréld, köszönőviszonyban sincs a komfortérzet.
5/11 anonim válasza:
Klíma borzasztóan szárítja a levegőt de manapság elég olcsó a gázhoz képest.
Vegyesen egy kandallóval talán.
6/11 anonim válasza:
Ha megvan minden a gázzal való fűtésre, akkor az a legjobb. A klíma jó, de csak arra hagyatkozni nem lehet. Plusz nagyon szárítja a levegőt.
7/11 anonim válasza:
Klíma és gáz együtt jó megoldás lehet?
8/11 anonim válasza:
Nem zárja ki egymást, de az új klíma rezsiben olcsóbb mint a régi gázkazán. Bár azért megjegyzem, szigeteletlen házba ne tegyen senki klímát. Oda gázkazán kell és jó vastag pénztárca.
9/11 anonim válasza:
5 éves kazán, 30-as Porotherm tégla fal 8cm-es szigeteléssel. Így érdemes klímát felszerelni?
10/11 anonim válasza:
Ide már jó a klíma. A régi faablakos b30-hoz nem ajánlott, mert bár ki lehet fűteni a házat, a klíma nagyon pörögni fog a nagy teljesítmény miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!