Miért nem tudok kijönni a fizetésemből?
Egyedül élek a fővárosban albérletben, a budai részen.
Egy nagy multinál dolgozom szeniorabb pozícióban, nettó 500-at keresek.
Az albérletem 200ezer, tehát marad 300 ezer forintom. Tervezek majd lakást venni,mert örököltem, de lakáshitellel tudnék, annak a havi törlesztője pedig hasonlóan havi 200 ezer lenne.
Ennyiből pedig (havi 300) nem tudok megélni, a havi kaja 100 ezer, mellette kell azért ruhára, sminkre,egyéb dolgokra költeni.
Ennyiből meg kellene tudnom élni, valamit én csinálok rosszul?
Bármi tippet,tanácsot szívesen fogadok.
27N
Kérdező, a hiba ott van, hogy azt hiszed mások egyedül tudnak lakást venni csak neked nem sikerül.
Egyedül laksz, mindent egyedül fizetsz, így persze, hogy nem marad semmi pénzed. A gyerekem és a párja átlagban annyit keresnek, mint te (a párja kevesebbet, a fiam többet, más a munkájuk). Mivel egy lakást bérelnek, egy rezsit fizetnek, együtt főznek, együtt utaznak, a költségeik feleződnek. Nekik sikerül is pénzt félretenniük. Ha a fiam egyedül élne akkor neki se sikerült volna több milliót összeszednie 2 év alatt hogy kocsit vegyen amit épp most szeretne.
Igen, te csinálsz valamit rosszul.
340 a nettóm és nemcsak,hogy megélek belőle,de jut utazásra és félre is tudok belőle havi szinten 80-100.000 ft-ot tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!