Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Miért nem tudok kijönni a...

Miért nem tudok kijönni a fizetésemből?

Figyelt kérdés

Egyedül élek a fővárosban albérletben, a budai részen.

Egy nagy multinál dolgozom szeniorabb pozícióban, nettó 500-at keresek.

Az albérletem 200ezer, tehát marad 300 ezer forintom. Tervezek majd lakást venni,mert örököltem, de lakáshitellel tudnék, annak a havi törlesztője pedig hasonlóan havi 200 ezer lenne.

Ennyiből pedig (havi 300) nem tudok megélni, a havi kaja 100 ezer, mellette kell azért ruhára, sminkre,egyéb dolgokra költeni.

Ennyiből meg kellene tudnom élni, valamit én csinálok rosszul?

Bármi tippet,tanácsot szívesen fogadok.

27N

okt. 29. 13:13
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
90%
Ruhát és sminket miért kell minden hónapban venni?
okt. 29. 13:22
 2/34 anonim ***** válasza:
84%
Keres többet! Vállalj egy kis plusz melót.
okt. 29. 13:22
 3/34 anonim válasza:
88%
Ha nem jössz ki a fizetésedből, akkor a bevételeidet kell növelned, vagy a kiadásaidat csökkentened. A leírásod alapján mindkettő bőven lehetséges.
okt. 29. 13:27
 4/34 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, a hiba ott van, hogy azt hiszed mások egyedül tudnak lakást venni csak neked nem sikerül.

Egyedül laksz, mindent egyedül fizetsz, így persze, hogy nem marad semmi pénzed. A gyerekem és a párja átlagban annyit keresnek, mint te (a párja kevesebbet, a fiam többet, más a munkájuk). Mivel egy lakást bérelnek, egy rezsit fizetnek, együtt főznek, együtt utaznak, a költségeik feleződnek. Nekik sikerül is pénzt félretenniük. Ha a fiam egyedül élne akkor neki se sikerült volna több milliót összeszednie 2 év alatt hogy kocsit vegyen amit épp most szeretne.

okt. 29. 13:37
 5/34 anonim ***** válasza:
77%

Igen, te csinálsz valamit rosszul.

340 a nettóm és nemcsak,hogy megélek belőle,de jut utazásra és félre is tudok belőle havi szinten 80-100.000 ft-ot tenni.

okt. 29. 13:51
 6/34 A kérdező kommentje:
#4 Nemrég léptem ki egy hosszú, rossz kapcsolatból, egy ideig biztos egyedül szeretnék lenni.
okt. 29. 13:56
 7/34 A kérdező kommentje:
#5 hát azt el nem tudom képzelni, hogy hogyan csinálod.
okt. 29. 13:57
 8/34 A kérdező kommentje:
#1 Mert szeretek öltözködni, sminkelni, illetve az irodában is meg kell jelenni.
okt. 29. 13:57
 9/34 A kérdező kommentje:
#2 hogyan vállalnék plusz melót, amikor minden hétköznap nap 9-5ig dolgozom?
okt. 29. 13:59
 10/34 anonim ***** válasza:
14%
4: ezek szerint, ha a koltseget felezik, a fiad baratnojenek kevesebb penze marad, amit nem kell "beadni a kozosbe", tehat kevesebbet tud magara kolteni.
okt. 29. 14:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!