Megbüntethetnek, vagy visszakapom a pénzt?
Diktálom a gázt, mindig annyit, amennyi a jelleggörbe alapján lehetséges. Csakhogy kevesebbet fogyasztunk most (nem is gondoltam, de jól sikerült spórolni), ezért kb. 1 hónappal előrébb vagyok diktálásban, mint a tényleges állás.
Júniusban lesz leolvasás, addig még lehet elhasználjuk ezt, de ha esetleg mégse, akkor mi lehet a következmény?
Nem akarsz átalanyt fizetni, mert nem akarsz előre fizetni.
De többet diktáltál be, és előre fizetsz.
Most akkor kivel van a baj?
Látom a feltételes módot nem ismeritek. Többször leírtam, de újra megteszem a diszlexiások (diszkalkuliások) kedvéért: HA nem érném utol magamat nyárig.
Ez volt a kérdés, a HA jelenti a feltételes módot.
Csináljatok már valami értelmeset, ahelyett, hogy olyanra válaszolgattok, amihez nem értetek.
Nem értem, mire fel vagy ennyire nagyképű.
ezért kb. 1 hónappal előrébb vagyok diktálásban, mint a tényleges állás.
Ezt írtad.
Ez kijelentő, nem pedig feltételes mód.
Tehát diktálsz, és előre fizetsz a gázért. Gratulálok!
"tudok döntést hozni, hogy diktalni, vagy átalányt akarok-e. Tudok számolni, és nem akarok se előre fizetni..."
diktálni a ténylegest, akkor nem fizetni előre.
Igen, 25 ezerrel vagyok előrébb, nem százezrekkel. Ezt pedig bőven elhasználhatom mondjuk egy havas áprilisban. Számolni tudok, időjós viszont nem vagyok, ezért tettem fel feltételes módban a kérdést.
Ezért nem a valósat diktálom, mert ha tudnád mennyi a jelleggörbe szerint egy április hó, azt is tudnád, hogy az mínuszokban igen karcsú. Ha nem lesz mínusz, akkor is behozom a felét, mert egyszerűen feljebb csavarom, tizenezerért pedig nyilván nem csuknak börtönbe. Ilyenekkel ne zsibbassz már, majd megmondom hogy "ohh, elütöttem egy számot". Ti meg fizessétek a havi átalányt számol helyettetek a szolgáltató.
Annak, aki képes volt a kérdésre válaszolni,köszönöm.
Te ostoba, az általányt te állitod be.
És nem sakkozunk ilyen baromságon minden hónapban.
Nagyon ráérhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!