Megbüntethetnek, vagy visszakapom a pénzt?
Diktálom a gázt, mindig annyit, amennyi a jelleggörbe alapján lehetséges. Csakhogy kevesebbet fogyasztunk most (nem is gondoltam, de jól sikerült spórolni), ezért kb. 1 hónappal előrébb vagyok diktálásban, mint a tényleges állás.
Júniusban lesz leolvasás, addig még lehet elhasználjuk ezt, de ha esetleg mégse, akkor mi lehet a következmény?
Van még olyan ostoba aki nem állt át általányra?
Inkább számolgatsz?
a feleannyi átalányt fizetnéd, azt is kitudnád számolni
de ha ennyit tudsz spórolni a gázon, akkor miért kellene havi 100 ezret fizetned?
havi 100ezres átalányt kb. 3000 m3 gáz fogyasztás után kéne fizetni.
most meg a jelgörbe alapján is sokkal kevesebbet használsz ...
Mivel eddig 3000 m3 fogyasztottunk, és arra számolták ki. Most meg a fele fogy, de az őszi hónapokban meg kb. semmi, mert tudunk villannyal és fával is, így megoldottuk azokkal.
Nem kell az mvm-nek takarékoskodnia a pénzünkkel, tudok számolni, fizessen átalánnyal az, akinek ez nehézség.
Én max. felcsavarom jobban a fűtést, amit eddig megspóroltam, de ha nem muszáj, ergo nem büntetnek meg és visszakapom a többletet (ha lesz!) akkor nem fűtök fel 26 fokra feleslegesen.
Ez volt a kérdés, ha tudsz, erre válaszolj, ha nem tudsz, akkor keress olyan kérdést, amire tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!