Megbüntethetnek azért, ha havi diktálósként a valós óraállásnál többet diktálok be a meleg hónapokban, hogy maradjon tartalék a téliekre?
Villannyal fűtök, nem álltam át átalánydíjasra. A fűtést nem igénylő hónapokban nagyon kevés a fogyasztásom, kb. 40kWh/hónap, a téliekben már átlépem az megadott "átlagfogyasztást" (köszönjük Királyunk!).
Mi van akkor, ha ezentúl a valós 40kWh fogyasztásom helyett mondjuk 200-at diktálok be havonta? Megbüntethetnek, ha kiderül?
Az éves leolvasás megvolt augusztusban, szóval most várhatóan egy ideig nem jönnek, óracsere sem esedékes.
Ha augusztusban volt a leolvasás, akkor miért nem álltál át átalányra?
Ezzel a “furfangoskodásoddal” úgysem a valós árat fizetnéd, akkor mire jó a diktálósdi bohóckodás?
És igen, tervben van a kiugró diktálások óraellenörzése, …aztán vagy mennek, vagy nem, de miért jó csengőfrászban élni?
Én nagyjából értem, hogy miért volt könnyű a lelkednek egy támadó kommentet írni :D Remélem, a föld is könnyű lesz neked.
Amúgy a kérdésedre is válaszolok: Egyszerűen nem voltam tájékozott, hogy az éves leolvasás után csak egy hónapom van átállni átalányra.
Mondjuk most már nem is érdekel, simán bediktálom a többet. :)
Ki a fene támadott?
A kérdésedre válaszoltam te szerencsétlen!
Még mindig átállíttathatod!
tenszerencsétlen sértődős kérdező! Amit szeretnél, azt rajzad kívül még több tízezer ember csinálja rendszeresen.
Átkozni áne átkozd az értelmes válaszolót, inkább az
rád érvényes.
Jómagam sértődős típus vagyok, de az egyes válaszban én sem láttam semmi tàmadást.
Térj át átalányra, ne válaszd a valóságtól eltérő diktálást.
diktálj nyugodtan többet, piaciáron számolják,
átalányban limit alatti áron számolják,
tudom írták többen átalány az nekik nagyon bonyolult.
egyszerűbb diktálni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!