Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Megbüntethetnek, vagy visszaka...

Megbüntethetnek, vagy visszakapom a pénzt?

Figyelt kérdés

Diktálom a gázt, mindig annyit, amennyi a jelleggörbe alapján lehetséges. Csakhogy kevesebbet fogyasztunk most (nem is gondoltam, de jól sikerült spórolni), ezért kb. 1 hónappal előrébb vagyok diktálásban, mint a tényleges állás.

Júniusban lesz leolvasás, addig még lehet elhasználjuk ezt, de ha esetleg mégse, akkor mi lehet a következmény?

2022. dec. 29. 10:13
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
50%
Állíthattál volna be 144 köbméteres átalányt is, s akkor nem kellene cigánykodni.
2022. dec. 29. 12:34
 12/38 anonim ***** válasza:
ezért emelték meg az árát, hogy spórolni lehessen, simán limit alatt lehet lenni...
2022. dec. 29. 13:14
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Szia én is volt, hogy többet diktáltam és persze hogy akkor jöttek gáz órát cserélni mondta a hölgy hogy gondolja többet diktáltam be mondtam igen az lett a következménye, hogy a kövi számla 0 Ft lett és ez így ment 2 hónapig szóval nem fizetnek vissza semmit ha csak nem akkor ha a szerződés alá írásakor azt ikszelted be, hogy ha túl fizetés van utalják vissza. Szóval vagy nem fizetsz max 2 hónapot vagy vissza utalják.
2022. dec. 29. 13:22
 14/38 A kérdező kommentje:

De sok ember van, aki nem tud értő olvasni! A kérdés az volt, hogy, ha kevesebb lesz az óraállás, mint a diktált, mi akövetkezménye? Ennyi! Nem kértem útmutatást, felnőtt emberként tudok döntést hozni, hogy diktalni, vagy átalányt akarok-e. Tudok számolni, és nem akarok se előre fizetni, se elmaradni semmivel. Fizessen átalányt az, aki nem képes számolni.

Annak köszönöm, aki a kérdésre válaszolt.

2022. dec. 29. 14:08
 15/38 mindentudó99 ***** válasza:
26%
Közmű hatóságok félrevezetése miatt feljelenthet a szolgáltató. 30 ezer alatt szabálysértés 30 ezer felett büncselekmény. Egyik rokonom többet diktált 32000 forinttal. Másfél hónapot ült Szegeden
2022. dec. 29. 14:35
 16/38 anonim ***** válasza:
a tényleges óra leolvasás és diktálás egyszerű
2022. dec. 29. 14:43
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, egy hónappal vagy túlfizetésben. Van még három hónap, amikor rendesen fűteni kell. Oszd el a többletet a három hónapra, úgy diktáld be.
2022. dec. 29. 15:02
 18/38 anonim ***** válasza:
17%

Nagyon okos vagy, látom.

Atalánynál hol fizettél volna előre, ha augusztusban állsz át?

A diktálásnak csak hátránya van.

2022. dec. 29. 15:52
 19/38 mindentudó99 ***** válasza:
0%
Börtönben végzed ez teljesen biztos.
2022. dec. 29. 15:56
 20/38 A kérdező kommentje:

Dehogy végzem börtönben. :D

Annak jó az átalány, aki nem tanult meg számolni.

2022. dec. 29. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!