Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » E.ON áram ügyfelek! nállatok...

E.ON áram ügyfelek! nállatok nem akadozik a számlakészíttés augusztus óta?

Figyelt kérdés

2022. okt. 25. 18:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Mindenhol akadozik, gázszámlát július óta nem kaptunk.
2022. okt. 25. 18:35
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Én nem kaptam, az biztos, az augusztus elején befizetendő óta. Viszont nem tudom, mennyire vagyok eonos. Lehet, hogy mvm next-es vagyok, de lehet, hogy már nem?
2022. okt. 25. 18:36
 3/11 A kérdező kommentje:
utolsó ki küldi neked a számlát mejjik szolgáltattó?
2022. okt. 25. 18:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én eon-os vagyok és nem akadozik, csekken fizetem, eddig minden hónapban időben megkaptam.
2022. okt. 25. 18:48
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Én kezdek meghasonlani.

MVM-mek jelentem az állást havonta neten. Most viszont e-onos fejléc volt a kapun éves óraleolvasásról.

Sőt, kaptam e-onos emailt, hogy küldjek fotót az éves leolvasás miatt. Természetesen e-onos emailra.

" üdvözlettel ELMÜ hálózati szolgáltató, az e-on csoport tagja."

Fogalmam nincs, MVM-Elmü-E.on-hoz tartozok-e?

Az MVM idáig havonta küldte az emailt, kész a számlám. Pár hónapja leszokott róla. Még arról sem értesített, kihagytam egy havi befizetést, mert vártam az emailt.

Azóta 10-e után folyamatosan ránézek a neten a fiókomra, aztán, amikor megjelenik a fizetni való, fizetek.

20-án voltak leolvasni. 22-28 között van a diktálási időszakom. Kiváncsi vagyok, a beküldött fotó az MVM-nek fog-e hiányérzetet kelteni az E-on-ELMÜ akárkiknél.

2022. okt. 25. 18:55
 6/11 anonim ***** válasza:
5: XD
2022. okt. 25. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:
#5 aki elmű területen élt, az a kereskedőt tekintve elműs fogyasztó volt, és mvm nextes lett, de a műszaki ügyek az más tészta, a hálózati szolgáltató elmű kft-t megvette az eon.
2022. okt. 25. 21:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Eonos vagyok, kapom rendesen a számlákat. (Lepsény)
2022. okt. 26. 04:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem
2022. okt. 26. 14:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Villanyszámla Eon, gázszámla MVM és minden hónapban rendesen megkapom a számlákat.
2022. okt. 28. 03:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!