Mennyi lett az augusztusi gázszámlátok és hány fős a háztartás?
Figyelt kérdés
2022. szept. 8. 09:11
1/21 anonim válasza:
Nyári hónapokra elég lényegtelen a gázszámla, mivel csak vízmelegítésre kell.
2/21 mindentudó99 válasza:
Szia már nagyon vártam tegnap megjött. Én havi 144 m3 általányt állíttattam be. Ez ugye elvileg kedvezményes. De többszöri telefonálásra se tudta biztosra mondani ezt a szolgáltató. A neten is keringett mindenféle hír. De végül is jó lett. 15000 es pár száz forint lesz a havi általány. Ez ugye kevés . Kb 2-300 köbméter kellene még. Na azt a mennyiséget fával pótolom. Lesem a gázörát. Úgy hogy megnyugodtam így jó lesz.
3/21 anonim válasza:
Kizárólag fűtésre használjuk, úgyhogy decemberben fog megérkezni az első olyan számla, amin már magasabb összeg szerepel majd. Kétfős háztartás vagyunk, társasházi lakás, nagy hidegben fogy el 50 köbméter.
4/21 anonim válasza:
Kb 10 m3 fogyott, volt ~2000 ft. 4-en vagyunk.
5/21 anonim válasza:
Átalányt fizetek - 140-re van beállítva -, de mert tavaly átugrottam 2-300 m3-rel az 1 728-at, így kikapcsoltam a készenéti melegvizet, amit eddig gázzal állítottam elő. (Most árammal). Ahogy utánaszámoltam, ezzel 400 m3 gázt spórolok meg. Nagyon oda kell azért figyelnem. Nem lesz télen ajtónyitogatás a ki-bemászkáló macskáknak :)
6/21 mindentudó99 válasza:
#5 De legalább meg tudjuk oldani hogy határon belül legyünk.
7/21 anonim válasza:
#6, igen. Szerencsém van, mert jók a nyílászárók és hőszigetelt, de nincs szerencsém, mert sok az egybenyitott tér. Gondolkodom, hogy mi legyen a hosszútávú megoldás.
9/21 anonim válasza:
10m3 , 5400ft. 07.20-08.19. Az augusztusi:részt teljesen emelt áron számlázták a rohadékok. Amint kapok szabadnapot, megyünk ügyintézni, mert ez így nem maradhat. Át kell iratni a felhasználási módot, mert úgy tűnik valamiért csak fűtésre lettünk regisztrálva, pedig kezdetektől vegyesen használjuk a gázt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!