Érkezett már augusztusi áramfogyasztásról számla? MVM next.
Egyszerűen nem értem a dolgot.
A júliusi fogyasztást bediktáltam augusztus elején, kiszámlázták augusztus közepén, ki is fizettem. Szeptember elején volt a következő diktálás, be is diktáltam, a profilban látszik is. De arról már nem készült számla azóta se. Ugyanakkor most ismét diktálási időszak van, be is akartam diktálni, de azt írja ki, hogy már történt diktálás, vagy munkatársuk leolvasta. Egyik sem történt meg.
Telefonon is ugyanezt a szöveget nyomták.
Ma már nem tudok bemenni az irodájukba, már ha van értelme.
Menj be holnap és add elő a nézeted. Papírokat vidd magaddal, bizonyítékként.
Én átalányt fizetek, tehát nem diktálok, augusztusi számlát megkaptam, rendeztem.
Halljátok, most próbáltam időpontot kérni a személyes ügyintézéshez, erre kiírta, hogy "időpontfoglalása közben hiba lépett fel" :D :D
Különben a gázszámlát ugyanígy az MVMnext oldalon fizetem, kb. 5. nekifutásra sikerült csak. Nem is értem, hogy már fizetés közben is bonyodalom lép fel...
Ha holnap bemész közlöd, hogy miért nem tudtál diktálni.
Sms-t vagy e-mailt nem küldhetsz?
Már mindent küldtem, hívtam őket, de semmire nem jött érdemleges válasz.
Odamenni az irodájukba biztos nem fogok időpont nélkül, hallom, hogy milyen tömegek állnak sorba minden áldott nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!