Mejött a villanyszámlád?
Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 07:55
A kérdező szavazást indított:
Igen!
Nem!
42 szavazat
1/30 anonim válasza:
Megjött. Két ezressel magasabb, teljesen korrekt.
2/30 anonim válasza:
EON Nyugat-Mo, nem. Ebben a hónapban már tuti nem küldik, normál esetben hónap közepén szokott jönni.
3/30 anonim válasza:
Nekem az előző havi már nem jött meg hónap közepén, amikor szokott. E-on.
4/30 anonim válasza:
Nem, tegnapelőtt járt a villanyóra-leolvasó.
6/30 anonim válasza:
Még nem.Hívtam őket.Azt mondták, senki nem kapott,az átállás miatt.Ezen a héten postázzák.Pest megye
7/30 anonim válasza:
Igen, augusztus 18-án.
2 mérőóránk van, egyik alapján 309 kW 11483 Ft, a másik óra (éjszakai, csak a bojler megy róla) 70 kW 1647 Ft, tehát összesen 13130 ft volt a számla.
8/30 anonim válasza:
Mivel 15-ig lejelentettem(a határértéknél 50-nel többet)így a régi alap áron lett kiszámlázva(Szeged).
10/30 anonim válasza:
Igen, de most kevesebb....
2 havonta kapok dzámlát, az 8000 szokott lenni előző hónapban 2500 körül fizettem, gonfolom a váltoás miatt elszámolták, így most 5454 ft jött ki... 110 körüli a fagyasztás/ hó sac/kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!