Mi lesz azokkal a családokkal akik kertes házban laknak és sok lesz a villanyszámlájuk, hogy fizetik ki?
#47, A kormány azon van hogy NEKED jobb legyen
Hmmm, használt az agymosás. Sajnos.
Most komolyan, össze tudnád foglalni röviden, hogy M-I-É-R-T az a gyárimunkás csóró, aki elvan nyugodtan az életével, miért nem az aki rinyál hogy mások tartsák el a kölykeit? Tényleg nem értem a logikádat. :D
“ elvan nyugodtan az életével”
Én elvagyok nyugodtan, ellenben te napok óta picsogsz azon, hogy másnak mennyi támogatás jár meg állítólag mennyit panaszkodnak. Fura, csak téged látunk ezt csinalni
Ismét figyelmedbe ajánlom a korábbi válaszokat. Amúgy a facebook is tele van a sokkölykösök hisztijével.
Mint írtam, elismerem, tényleg feldühítenek a felelőtlen szülők, mert sajnálom a gyerekeiket.
Tovább pedig nem vitatkozok funkcionális analfabétákkal.
Másnak majd lehet hogy még válaszolok, ha arra reagálsz akkor nyugodtan, de ignorálni fogom.
57: Mivel? Azzal, hogy hússzoros áron adja el a villanyt? 11,8 Ft-ért adja Paks, rendszerhasználattal együtt max. 14 Ft-ot kellene fizetni, és akkor piaci alapon megtérül neki profitostul.
Ami azt illeti, a 14 Ft-ot is kifizettük már, hiszen az adónkból működik Paks.
de ne felejtsük el:
NEM KELL PAKS 2 !!!
a jővőbe látó ellenzék, nem akar olcsó energiát.
12.- ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!