Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mi lesz azokkal a családokkal...

Mi lesz azokkal a családokkal akik kertes házban laknak és sok lesz a villanyszámlájuk, hogy fizetik ki?

Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 22:23
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
19%

Olvass már vissza, pl amit a #32-es írt... "Brühü több melegvíz kell a szakajtónyi gyereknek pedig mikor vállaltam őket akkor azt hittem meglesznek a kert végében hideg kútvizzel, de most ledöbbentem hogy fűteni kellene rájuk, nemá"..

Ki írta, hogy sz.rul keresünk vagy hogy nem tanultunk? Ez hogy jön ide?

2022. aug. 9. 11:27
 42/59 anonim ***** válasza:
0%

“ Ki írta, hogy sz.rul keresünk vagy hogy nem tanultunk? Ez hogy jön ide?”

Gondolom azért savanyú ennyire a szőlő, hogy minden kommentbe próbálod a saját baromságod belemagyarázni. Normális embert nem zavar az, hogy a gyerekeseknek támogatás jár, csak az olyanokat, mint te. Gondolom iszonyat fusztrált vagy, alacosny fizu, sz.r munkahely miatt, te dolgod miért, én le is sz.rom, engem az ilyen értelmi fogyik jobban idegesítenek, mint azok, akik leírják a tényt, hogy gyerekkel nehezebb a rezsit kordában tartani, pláne ha hirtelen ennyit változik

2022. aug. 9. 11:31
 43/59 anonim ***** válasza:

Nem én vinnyogok, hogy állambácsi adjon segílyt hogy eltartsam a kölykeim, de persze, nyilván én keresek rosszul és nekem savanyú a szőlő, tök logikus.

Csak sajnálom a gyerekeket akiknek így kell felnőniük a felelőtlen szüleik miatt, ennyi. Emiatt tényleg frusztrált tudok lenni néha, ezt belátom.

2022. aug. 9. 11:35
 44/59 anonim ***** válasza:
23%
Még mindig te vinnyogsz, nem azok, akiket habzó szájjal szidsz :D
2022. aug. 9. 12:19
 45/59 anonim ***** válasza:
0%

"Cserébe jár egy csomó adó vissza, nagy támogatások mindenre, stb."

Ja, csomó adó: 33 ezer egy gyerekre az aztán rengeteg, tényleg nem is értem miért nem vállal minden 3 gyerekes minimum még 3-at,hiszen annyira megéri. (Tudom, hogy 1-2 gyerekre még ennyi se jár, de még ez a 33e is olyan, hogy emiatt nem vállalsz gyereket, de ha egyébként is szeretnél akkor már dőlhet oda a mérleg, hogy be mered vállalni)

És milyen nagy támogatások mindenre? Gondolom csok meg egyéb propaganda dolgokra gondolsz amit még a nagycsaládosoknak is csak töredéke vesz igénybe.

Vagy ott az autó: hú, nagyon menő, hogy adnak 2,5 milliót, csak épp mellé kéne tenni még 3-4-et minimum. Ehhez képest vettünk egy megbízható használt autót bőven 2 millió alatt ami bőven megfelel.

2022. aug. 9. 23:51
 46/59 anonim ***** válasza:
26%

Mondom én, hogy semmi se elég, brühhühü. :D

Ha valakinek 33ezer ft az szja-ja akkor annyi, mi többet akar? :D

2022. aug. 10. 07:23
 47/59 anonim válasza:
0%
46;A kormány azon van hogy NEKED jobb legyen és te eközben itt picsogsz. Komolyan, ez a nép már nagyon elkanászodott, miért nem lehet megérteni hogy háború van a szomszédunkban?
2022. aug. 10. 08:03
 48/59 anonim ***** válasza:
21%

Ennek mi köze ahhoz amit írtam?

(#46)

2022. aug. 10. 08:09
 49/59 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig itt vergődsz ahelyett, hogy jobban fizető munkát keresnél? :D nem érzed szánalmasnak magad?
2022. aug. 10. 08:21
 50/59 anonim ***** válasza:
19%

Egyrészt nem kell beleütnöd az orrod, hogy másoknak mit írok.

Másrészt továbbra se én vergődök hogy sajnáljatok és fizessétek ki a rezsimet helyettem. :)))

2022. aug. 10. 09:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!