Slajmi kérdése:
Ez így jó vajon?
Figyelt kérdés
Helló! Tudom nemlehet megválaszolni csak a véleményekre vagyok kíváncsi. Hőszigetelt, új nyílászárókkal és új kondenzációs kazánnal plusz új fűtésrendszerrel egy kb 110nm ház fűtéséhez 210köbméter gáz kell tíz nap alatt. Szerintem sok. Vagy nem?2021. jan. 21. 10:25
1/22 anonim válasza:
Az elmúlt napokban nagyon hideg volt, de akkor is sok, főleg így , hogy minden jól hőszigetelt.
2/22 anonim válasza:
Hány fok van bent?
Gázzal a fűtésen kívül megy valami? Tűzhely, melegvíz....
3/22 anonim válasza:
Most megnéztem a miénket, 70 m2, vályogház, régi ablakok, csak fűtés, az előző szezon leghidegebb hónapjában 420 m3 gáz fogyott.
20-22 fok.
4/22 A kérdező kommentje:
23fokra van állítva és a melegvíz is erről megy. Nemrég vettem a házat és felújítottam ezért nem igazán tudom mihez viszonyítani. Korábbi lakhelyen vegyes tűzelésü kazán volt.
2021. jan. 21. 10:57
5/22 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem sok.
A gázzal a legolcsóbb fűteni különben.
6/22 anonim válasza:
Nagyon sok. 130 nm-es részben szigetelt ház, eddig tavaly a leghidegebb hónapban volt 334 m3 fogyasztásunk. 22 fok, padlófűtés, + melegvíz, kondenzációs kazán.
7/22 A kérdező kommentje:
Inkább az a furcsa, hogy eza fogyasztás dec.21-31-ig vot.jan1-től mai napig jan21 meg csak 60m3 fogyott!
2021. jan. 21. 16:35
8/22 anonim válasza:
1-1 fok csökkentés jelentős megtakarítás. Épületgépész ismerősöm 21 fokot javasolt. Persze kis gyerekkel ez kevés.
Mindenesetre függöny, rolló egyéb apróságok sokat segítenek.
9/22 anonim válasza:
Biztos sokat szellőztettél. 20 napra 60 m3 teljesen jó.
10/22 anonim válasza:
9-eshez folytatás: vagy egyszerűen csak elnézted leolvasásánál. (60 m3 nemhogy teljesen jó, de "túl jónak" tűnik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!