Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Nagyon nehéz a kukám, elviszik...

Nagyon nehéz a kukám, elviszik a kukások?

Figyelt kérdés

Alig bírtam ki tolni a közterületre a kukát.

Kissé vízes Földes fűrész poros havas anyag van benne, a kuka tele lett de nagyon nehéz. Viszont még maradt a háztartásunkba ilyen anyag, ezért 12 kg kutyatápos zsákba is megpakoltam, az is tele lett (így még nehezebb lett) plusz maradt még egy kevés anyag, egy 30 literes fekete zsákba tettem és azt rá a tetejére. A kukát félig tudtam lecsukni, így is elviszik? Csak mert rettentő nehéz. Valaki???

2020. jan. 29. 16:13
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
17%

Sziasztok!

Én vagyok a kérdés kiírója, csak véglegesen letiltotta a moderátor azt az adatlapomat amiről a kérdésemet írtam ki.....

Ez egy új adatlap, vissza jeleznék nektek az ürítéssel kapcsolatban.

Félórával ezelőtt elvitték a szemetet, igaz kinlodott vele a munkás mire oda gurította...... Rá tette az emelőre, és úgy felemelte mint a szrt..... Meg se kotyant neki :D Igaz a kuka picit megnyomodott a túlsúlytól, de kibírta a nehezéket. :D

Szóval ha az én kukám kibírta, másoknál is bírni fogja. :D

Igaz nem mentem ki, a sővénynél megbújva kukucskáltam, valamit a másik f_szinak oda morgot (várható volt) ahogy az első válaszóló leírta. Gondolom magába még az anyámat is szídta......

Na mind1 köszi a segítségeteket, a múlt kérdésem pedig megmarad majd az utokornak, hátha mások is kerülnek ilyen helyzetbe. Mégegyszer is köszi a segítséget.

Szép napot!

(Aki még akar írhat) :D

2020. jan. 30. 09:39
 32/35 anonim válasza:
55%
Te legalább ki tudtad húzni a kukát, nem úgy mint az én szerencsétlen béna pasim!!
2020. febr. 5. 20:56
 33/35 anonim ***** válasza:
72%
hát igen, szerintem cseréld le a kérdezőre kedves utolsó
2020. febr. 6. 00:37
 34/35 anonim ***** válasza:
69%
:)))
2020. febr. 7. 13:16
 35/35 anonim ***** válasza:
47%
Nos ez a kerdes jol jot, mert en is hasonlo dologgal kuzdok. Ma viszik a kukat en is tele pakoltam minden szemettel. Van par tiz kilo :D
2020. febr. 7. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!