Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Nagyon nehéz a kukám, elviszik...

Nagyon nehéz a kukám, elviszik a kukások?

Figyelt kérdés

Alig bírtam ki tolni a közterületre a kukát.

Kissé vízes Földes fűrész poros havas anyag van benne, a kuka tele lett de nagyon nehéz. Viszont még maradt a háztartásunkba ilyen anyag, ezért 12 kg kutyatápos zsákba is megpakoltam, az is tele lett (így még nehezebb lett) plusz maradt még egy kevés anyag, egy 30 literes fekete zsákba tettem és azt rá a tetejére. A kukát félig tudtam lecsukni, így is elviszik? Csak mert rettentő nehéz. Valaki???

2020. jan. 29. 16:13
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
6%

Igen, el kell hogy vigyék. Legtöbb helyen nem kézzel csinálják az űritést, ez nem lehet gond. Ha 1 ember nem bírja, fogják csak meg 2-en, elvégre ezért kapják a fizetést. Ugye amikor csak félig van a kuka rakva, akkor nem reklamálnak.

Majd írd meg hogy elvitték - e vagy sem, mert én is hasonló gondokkal küzdök.

34F

2020. jan. 29. 16:18
 2/35 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a válaszodat.

Kiváncsi leszek hogy elviszik e a tele pakolt szemetet, vagy úgy itt hagyják mint a pinty.

Természetesen majd leírom, köszi a válaszod.

Jöhetnek még válaszok hogy biztosra menjek a dolgomba.

2020. jan. 29. 16:21
 3/35 anonim ***** válasza:
64%

Nem biztos. Eleve kommunális hulladékot kötelesek elvinni.

Ha kézzel ürítik mint nálunk, el sem viszik a súlya miatt. Aztán a kukán kívüli plusszt sem kötelesek elvinni, mert azért nem fizettél, csak a kukáér.

2020. jan. 29. 16:26
 4/35 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem a kuka mellé tetted le a szemetet, hanem a kukába van bent, esetlegesen félig van lecsukva a teteje kötelesek elvinni a szemetet, függetlenül attól hogy mekkora a súlya. Amit eddig leírtál, ez alapján én úgy értelmezem hogy bent van a kukádba a szemét, félig nyitva van a teteje és nehéz!?!
2020. jan. 29. 16:29
 5/35 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Nem kézzel ürítik, hanem emelővel. De ettől függetlenül félek nehogy emelés közben leszakadjon.

Utolsó: Igen, pontosan úgy van ahogy leírtad.

Esetleg valaki???

2020. jan. 29. 16:32
 6/35 anonim ***** válasza:
7%

Mint írtam el kell hogy vigyék, ezért kapják a pénzt, te pedig a szolgáltatást megfizeted. Itt az lehet a gond, hogy ha nagyon nehéz a kuka, emelés közbe nehogy eltörjön (leszakadjon) mert az előfordulhat igen. A mai kukák nem tudom mennyire bírják a nagy súlyt.

A kukás autó felemeli úgy mint a szrt, a kérdés csak az, hogy bírni fogja - e a kukád(?).......

Talán a kukásoknak lesz annyi eszük hogy a zsákokat leszedik a kukádról, és csak ezután kezdik meg az ürítést....

2020. jan. 29. 16:40
 7/35 anonim ***** válasza:
27%
Ha elvitték, majd írd le ide
2020. jan. 29. 16:42
 8/35 A kérdező kommentje:

Huhaa köszi a hasznos válaszokat. Természetesen majd leírom ha elvitték (kissé aggodom) de majd meglátjuk. Akinek van tapasztalata írja meg.

Köszi!:)

2020. jan. 29. 16:46
 9/35 anonim ***** válasza:
0%

Mikor a házfelújítást csináltam itthon, kb. fél évig pakoltam zsákokban apránként a sittet meg a bontási hulladékokat a kukába.

110 kilós, 188cm magas férfiként is néhányszor majd beszartam mire kihúztam a szemetest az utcára, olyan súlya volt.

Természetesen szó nélkül elvitték, hisz ezért fizetem a szolgáltatást?

Mellesleg egy mezi kukás autón dolgozót aztán pont hidegen hagyja mi van a szemetesben. Nem fog leállni elemezgetni a kuka tartalmát.

2020. jan. 29. 17:03
 10/35 anonim ***** válasza:
62%

Nálunk(Szeged) meg van határozva a kuka súlya,az fölött nem kötelesek elvinni! Ha túlsúlyos,nem viszik el,és ragasztanak rá egy matricát.

(sajna most nincs időm keresgélni az ÁSZF-t).

Én ilyen esetben ki szoktam állni a kapuba 2~3 doboz sörrel...

2020. jan. 29. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!