Nagyon nehéz a kukám, elviszik a kukások?
Alig bírtam ki tolni a közterületre a kukát.
Kissé vízes Földes fűrész poros havas anyag van benne, a kuka tele lett de nagyon nehéz. Viszont még maradt a háztartásunkba ilyen anyag, ezért 12 kg kutyatápos zsákba is megpakoltam, az is tele lett (így még nehezebb lett) plusz maradt még egy kevés anyag, egy 30 literes fekete zsákba tettem és azt rá a tetejére. A kukát félig tudtam lecsukni, így is elviszik? Csak mert rettentő nehéz. Valaki???
Én is ezt írtam, de jól le is pontoztak...
Ha nem tudja felemelni, a kukából vegye le a két zsákot vagy mit azt dobja be a kukás autóba. Utána már csak oda tudja tolni a kukát az emelőre, ekkora pancser nem lehet a munkás.... Az autó meg simán felemeli akár milyen nehéz is.... Csak bírja a kuka, nehogy leszakadjon. :D
Sziasztok!
Köszi a válaszotokat.
Mint írtam a kukába tele van földes fűrész porral, ami nedves (ez által ilyen nehéz) plusz hó is van bent. Szóval ez ilyen vegyes dolog.
Maximálisan megpakoltam a kukát. Örülnék ha holnap elvinnék egybe a francba, így megszabadulnák tőle. Szóval mint írtam tele van. 15 vagy 12 kg kutyatápos zsákba bele pakoltam még a maradékot, viszont maradt még egy kevés ezért egy 30 literes zsákba is bele pakoltam. Felnyítottam a tetejét és a kutyatápos zsákot úgy tettem bele hogy nem állítva, hanem szélébe. Tetejére meg a 30 literes zsákot. Viszont megmozdíthatatlan, kibszot
Szóval kibszottul nehéz. Nem lehet meg mozdítani, lehetetlen. 🤣🤣
Attól félek hogy ha felemeli leszakad. 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!