Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ha nagyon nehéz a kukám akkor...

Ha nagyon nehéz a kukám akkor is el kell hogy vigyék a kukások?

Figyelt kérdés

Pl a 120 literes kukába szemétpréssel belepréselek 1250 kilónyi szemetet... szabad ezt?

120 literes kuka után fizetek, akkor annyira tömöm amennyire akarom?

2016. febr. 21. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Igen ,el kell hogy vigyék .Nem kézzel csinálják az űritést,ez nem lehet gond .Ha 1 ember nem birja ,fogják meg 2 en,ezért kapják a fizetést .Ugye amikor csak félig van ,nem reklamálnak .
2016. febr. 21. 19:25
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

1250 kg ,azért mégsem tudnál bele préselni,kicsit túlzás.

Még épitő ipari sittből sem

előző

2016. febr. 21. 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

A mi hulladékszállítónkkal kötött szerződésben ez áll: „A hulladékgyűjtő edényeket csak annyira szabad megtölteni, hogy azok zárhatóak legyenek. A gyűjtőedényzetbe

a hulladék bedöngölése vagy tömörítése tilos.”

Gondolom, hogy más hulladékszállítók is hasonló kikötéssel élnek.

2016. febr. 21. 19:30
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Azzal nincs baj, ha van még két vödör szemeted amit bele kéne rakni, ezért ugrálsz egy kicsit a kukádban, hogy a tejesdobozokból meg a zacskókból kimenjen a levegő.

Viszont 120 lityós kukába megnézném azt az 1250 kilót :D Annak több mint 10 g/cm3 a sűrűsége, az már nagyobb mint a vasé, rézé, közel ólom kategória. Szóval hacsak nem ólommal öntöd ki színültig azt a kukát, abba nem pakolsz bele 1250 kilót, az hótziher.

De egyébként sem bírnák felönteni a kukáskocsira, és a kukáskocsi sem tudná felemelni, mert előbb szakadna le a kuka füle.

Úgy saccra 30-40 kiló felett már szerintem belekukucskálnak a kukádba, hogy vajon mi a túróval tömted ki az alját, mert ennél többet háztartási hulladékból nem nagyon lehet belegyömöszölni. És ha betont vagy akkumulátort találnak benne, akkor egyszerűen otthagyják a kukádat a ház előtt, nem viszik el a tartalmát.

2016. febr. 21. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

Nem,nem kötelesek elvinni.

Guglizd ki a szolgáltatód honlapján,meg van határozva egy bizonyos súlyhatár,afölött nem viszik el,hanem ragasztanak rá egy tájékoztatót.

Legalább is Szegeden van ilyen.

2016. febr. 21. 19:53
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Hacsak nem ezüsttel, ólommal, higannyal, arannyal, volfrámmal vagy platinával akarod megtölteni azt a kukát, kötve hiszem, hogy egy 120 literes kukába 1250 kilónyi súlyt tudsz beletenni.
2016. febr. 21. 20:53
 7/10 Gem1 válasza:
100%
Keresd elő a szerződést, amit a hulladékszállító cég küldött, abban benne van. Vagy a honlapjukon keresed meg az erre vonatkozó információt. (20kg, ha jól emlékszem, de ez szolgáltatónként lehet hogy változik)
2016. febr. 21. 21:19
 8/10 anonim ***** válasza:
53%

Off.

Te nem az a troll vagy aki kölcsönadta a 400ezres porszívóját???

2016. febr. 21. 21:58
 9/10 anonim ***** válasza:
76%

#8 Nem, az Aranka39, és meg van jelenítve a neve :)

Ez a kérdés szerintem amúgy nem is trollkodás, még ha kissé el is van túlozva benne az az 1250 kiló. Teljesen jogos kérdésnek érzem.

2016. febr. 21. 22:03
 10/10 A kérdező kommentje:

120 kiló akart lenni, csak elírtam.

A szerződésben nekünk is csak annyi van benne hogy le legyen csukva a teteje meg hogy undort keltő anyagot ne tegyünk bele.

Súlyra nincs meghatározva. De beszéltem velük, azt mondták (kukások) hogy volt már mikor leszakadt a füle mikor emelte a gép szóval nem érdemes nagyon megpakolni mert nem bírja ki a kuka.

De az emelőjük általában vagy rossz, vagy nem használják mert előbb hazamehetnek meg megmarad a gázolaj is szóval nagyon nagyon nem szeretik ha sok van benne.

mert emberi erővel borítják be, de a többségnek 60 literes kiskukája van, nekem meg a 120-as van és néha van vagy 60 kiló ha nem több.

De rákerestem a neten, a többség szolgáltató azt írja hogy a 120 literes kuka maximum 22 kg töltetű lehet.

Szóval űrtartalom 120 liter, súly max 22 kg lehet hivatalosan.

2016. febr. 22. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!