Ha lomtalanításkor kiteszek hűtőt és mikrót azt elviszik?
Figyelt kérdés
Tudom elektronikusan hulladékot nem lehet kitenni de ha kiteszi valaki akkor azzal mi lesz, ott hagyják vagy azért elviszik?2019. ápr. 3. 07:20
1/12 anonim válasza:
Mivel veszélyes hulladéknak minősül, és nem úgy szól a lomtalanítás, akkor nem viszik el, mert a lerakatban nincs helye. de ez változó lehet.
Lehet, hogy a gyűjtögetők rákapnak és elviszik, nálunk jellemzően ez van.
2/12 A kérdező kommentje:
1. És akkor ott hagyják, csak mert rengetegen kiteszik..
2019. ápr. 3. 07:48
3/12 anonim válasza:
Nálunk mindig elviszik a lomtalanításkor kirakott elektromos berendezéseket.
4/12 anonim válasza:
A puding próbája az evés: tedd ki, azután meglátod.
5/12 anonim válasza:
A mikrót nekem a kezemből vette el a lomis, tette magának félre, pedig mondtam, hogy üzemképtelen.
6/12 anonim válasza:
Elviszik. Azonnal. Mire a hivatalos lomtalanító cég odaér, nem lesz ott sem a mikró, sem a hűtő. Mi régi akksival jártunk így. Kiraktuk (volna) lomtalanításkor, de a férjemnek gyakorlatilag a kezéből vették ki a "nem hivatalos lomtalanítók". (Nem tudom, hogy nevezzem őket szépen. Recycling matadorok?) Nyugodtan vigyétek ki lomtalanítaskor, már vinni is fogják tovább.
7/12 anonim válasza:
Én nem lomtalanításkor, este 10-kor, jó környéken tettem ki egy üzemképtelen régi asztali PC-t. Mire felértem már nem volt ott, lementem mégegyszer megnézni jól látok-e :D
Ezek a cuccok sokat érnek hulladékban, nyugodtan tedd ki, lesz gazdája.
8/12 anonim válasza:
Budapest tele van falragaszos hirdetéssel, hogy elviszik ingyen az ilyen jellegű üzemképtelen holmikat, csak fel kell hívni őket telefonon. Tényleg elviszik.
10/12 anonim válasza:
Az földet sem fog érni olyan gyorsan elviszik a dakoták. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!