Elviszik így a szemetet?
Albérletbe költöztünk a párommal ingatlanközvetítőn keresztül.
Nem is találkoztunk a tulajjal egyetlen egyszer sem, a fizetés, a szerelés ha szükséges és minden az ingatlanközvetítőn keresztül megy.
A tulaj nem együttműködő viszont a szemétszállítás elintézésében.
Nincs szemetesünk. A többi lakó nem engedi, hogy az övékbe dobjuk, (közös fizetéssel sem) de hát érthető, nekik is sok szemetük van, ráadásul lakatolják a kukákat.
A közüzemiben viszont nem kötnek szerződést bérleti szerződés és a szükséges dokumentumok kitöltése és aláírása nélkül.
Nos, nekünk még bérleti szerződésünk sincs.
A közüzemi papírokat odaadtam az ingatlanosnak, hogy adja oda a tulajnak töltesse ki vele.
Tök üresen adta vissza, csak aláírta alul. Semmi adat. Egy név, egy cím, semmi, én pedig ezeket magamtól nem tudom megfejteni. Pl a tulaj saját lakcímét vagy az anyja nevét.
Hova hordom? Az utcai közteres kukákba.
Ha fogom magam és veszek egy szemetest és csak kirakom mindenféle szerződés meg fizetés nélkül, akkor elviszi a kukás?
Ők tudják, hogy honnét hány db kukát kell elvinniük?
Anyukáméknak pl kettő szemetesük van, de csak egyre fizetnek ugyan úgy.
Akkor hiheti azt voltaképp, hogy valaki más vett a lakásban még egyet?
Kérlek segítsetek valamivel, mert már az agyamra megy egy a szemét dolog.
A tulajt meg hagyjuk úgy ahogy van, mert lehetetlen vele megoldani, nem egyszer futottam már neki.
Ilyen bőséges információ alapján: hívd fel a szemétszállító céget és beszéld meg.
Mináunk ez az önkormányzat dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!