Hogyan tudnék mindenen spórolni?
"Nekünk a költségen felül sok munkát és rengeteg időt jelentett: tankolni, parkolóhelyet keresni (ez sokszor 2-3-szor is tovább tartott, mint maga az autóval megtett út), működő parkolóórát keresni (ez is az autózás idejét meghaladja)..."
Hát nektek, nekem nem. Tankolás havonta kb. 5 perc, parkolással meg nincs problémám. Mondjuk én nekem nem is kerül pénzbe, ismerem a várost, és hogy hol nem fizetős a parkolás.
"Tankolás havonta kb. 5 perc, parkolással meg nincs problémám."
Na igen, sok múlik azon, hogy hol él az ember. Te valószínűleg nem budapesti vagy. :) Ott tényleg fölösleges a kocsi, csak a baj van vele - a tömegközlekedés viszont tényleg egyre jobb. (Először egy amerikaitól hallottam azt, hogy nagyon meg van vele elégedve, és ez még akkor volt, amikor én totálisan ki voltam rá akadva, de ha jobban belegondoltam, világviszonylatban már akkor is be kellett, hogy lássam, hogy nem olyan rossz azért. Vitézy Dávid óta meg tényleg látványosan sokat javult.)
"ismerem a várost, és hogy hol nem fizetős a parkolás"
Semmire nem mész vele, ha olyan úticélod van, ahol fizetős, és emellett órákat kell körözni, hogy bárhol meg tudj állni. Nekünk ez sokszor olyan hosszú időbe telt, hogy autó nélkül gyalog hamarabb odaértünk volna. Így most ezt tesszük.:)
Vagy taxi.
"Hát nektek, nekem nem. Tankolás havonta kb. 5 perc, parkolással meg nincs problémám."
És ez a kérdezőnek segít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!