Hogyan tudnék mindenen spórolni?
"Az a tervem hogy ezentúl mindenen spórolok."
Ne tedd! Életformává válik! Teljesen megnyomorítja a lelkedet!
Spórolással nem lesz több a pénzed. Csak átcsoportosítod. Méghozzá kompromisszumok árán. ...hogy újabb kompromisszumot köthess. Azaz pár Forintért állandó lemondásban élsz.
Növeld a bevételeidet!
Abból biztosan többmindenre futja majd. Válts munkahelyet! Vállalkoz! Tanulj! Válts szakmát! Találd ki, miből lesz több pénzed.
Spórolásból még nem gazdagodott meg senki!
10: Az igaz, de egy autónak a legkisebb költsége a benzin, sokkal több a vizsgáztatás+szerviz, súlyadó, kötelező biztosítás, vételár (!!), és ha nagyvárosban használod, akkor a parkolási díj (Bp. 440 Ft/óra !!) és a garázsbérlés (Bp. belváros évi 360-400 000 Ft).
Mi nemrég törtük össze az autónkat, ezért nagyon kiszámoltam, nem vettünk új (használt) autót, hanem taxizunk, amikor muszáj az autó, így sokkal olcsóbb.
Sokszor csak a hőség miatt taxizunk pedig.
"nem kocsival járok suliba, hanem 2490 Ft a bérletem és buszozok."
Én ezt is megspórolom azzal, hogy csak szaladok a busz után.
Ha sokat szeretnék spórolni, akkor taxi után szaladok...
:)
"Spórolásból még nem gazdagodott meg senki!"
nem is mondta senki, hogy az a celja
lehet, hogy csak kevesbe akara szennyezni a kornyezetet, mint eddig
16: A 8-ból a 3 legkisebb költséget vetted figyelembe.:)
Nekünk a költségen felül sok munkát és rengeteg időt jelentett: tankolni, parkolóhelyet keresni (ez sokszor 2-3-szor is tovább tartott, mint maga az autóval megtett út), működő parkolóórát keresni (ez is az autózás idejét meghaladja)...
"Spórolásból még nem gazdagodott meg senki!"
Ha tudás megszerzésére költötte vagy befektette a plusz összeget, akkor bizony de!
Ha elitta vagy más módon elverte, akkor valóban nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!