Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek milyen márkájú ez...

Szerintetek milyen márkájú ez a wc-csésze?

Figyelt kérdés

És körülbelül hány éves lehet? Lehet-e ilyet újonnan kapni?

[link]

[link]

2019. júl. 10. 13:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs a hátuljára ráírva? Alföldi porcelán lehet, de azt nem tudom pontosan melyik modell.
2019. júl. 10. 13:12
 2/20 anonim ***** válasza:
Én is valami régebbi, '90-es évekbeli Alföldi modellre tippelek, azokra volt jellemző ez, hogy a lábazatuk oldalán kupakkal fedett külső csavarokkal voltak a padlóhoz rögzítve! :/ Amúgy nem hinném, hogy gyári rajta az ülőke, mert az a hosszú téglalap alakú műanyag, amin az ülőke zsanérjai vannak, annak a helyén szokott lenni a márkajelzés, szóval valószínűleg le van vele takarva!
2019. júl. 10. 13:24
 3/20 A kérdező kommentje:
Majd leszedem az ülőkét, és megnézem mi van oda írva!
2019. júl. 10. 13:26
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Tuti, hogy Alföldi vécécsésze. Megismerem, mert tavaly vettünk újat. Pont így néz ki formára. Szóval igen, lehet kapni. Kicsit drágább, de az Alföldi sosem volt olcsó.
2019. júl. 10. 13:30
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
2-es, nem bántásból, de eleve nem jár hozzá ülőke. Azt manapság úgy kell külön megvenni.
2019. júl. 10. 13:31
 6/20 A kérdező kommentje:

[link]

Ez lenne az?

2019. júl. 10. 13:39
 7/20 anonim ***** válasza:
82%

4. vagyok. Igen, ez az, ez a kék logó van az oldalán. 10 év garancia van rá. Itt is írja, hogy az ülőke nem tartozik hozzá. De látom, online már nem rendelhető, nem gyártják. De nagyobb üzletekben biztos, hogy lehet kapni.

Voltam olyan lökött, hogy kimentem megnézni. Amilyet mi vettünk, annak az "lyukrésze", vagy hogy is írjam, kicsit előrébb van, mint amit linkeltél képet fő kérdésedben.

2019. júl. 10. 13:45
 8/20 anonim ***** válasza:
64%
Hú de koszos az a csésze.
2019. júl. 10. 13:53
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy a 20 ezer körüli típus van nekünk, plusz ülőke ár. Ezért írtam, nem a legolcsóbb típus, de az Alföldi még mindig jó minőségű, ha ilyen mélyöblítésűt szeretnél mindenképpen. Közben látom, hogy a válaszok közben linkelt oldalon is ott van a 10 év garancia, azt nem is figyeltem.:) Na jóvan, eldugultam. :D
2019. júl. 10. 13:54
 10/20 anonim ***** válasza:
82%
6-os, nem, nem az, teljesen más amit keresel. Amit találtál az alsókifolyású, a tiéd viszont hátsó. Amúgy hátul alul, alig észrevehető helyen pecsételtek bele kék színnel hogy "alföldi" porcelán.
2019. júl. 10. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!