Milyen márkájú elektromos szerelvényeket ajánlanátok? Kapcsolók, dugaljak.
A legfontosabb szempont sajnos az ár lesz, a lakásfelújítás végére meglehetősen kiürült a tárcám. Nincsenek nagy igényeim, sem külcsín kapcsán, sem egyszerű szerelhetőségben, elszerelgetem ezeket itthon egy délután alatt. Az viszont fontos, hogy 3db bézs színű konnektor és egy homok színű kapcsoló kell ugyan azzal a dizájnnal, mint a többi basic fehér.
Melyik márkát ajánlanátok? Mixvillnél szeretném venni őket. Nagyságrendileg 20 dugalj és 10 villanykapcsoló kell.
Legrandot mondtam volna, de az az ár miatt biztos kiesik.
Schneider Electric kicsit olcsóbb (régen Prodax néven ismerhetted) és még tűrhető a szerelhetősége/minősége.
Köszi szépen!
Tetszik ez a Schneider, én azt hittem ez a szerelvények csúcsa, emiatt drága lesz, de kellemesen csalódtam.
Webshopot tudnátok ajánlani, hogy hol tudom megrendelni?
Köszi a válaszokat! Ment a zöld mindenkinek.
Most voltunk a családdal megnézni az Asforat es Niloét. Nekünk a Legrand dizájn jobban tetszett, de még nem rendeltem.
Azt mondod, hogy a Schneider jobb tartósság szempontjából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!