Elektromos sütő mehet hűtő illetve mosogatógép mellé?
A hűtő nem fogja bírni, soha nem terveznek sütő mellé hűtőszekrényt.
A beépíthető hűtőszekrénynél ügyeljetek rá, hogy meglegyen a lábazati és a felső szellőzés is, megfelelő méretben.
Az elektromos sütőnek jó a külső hőszigetelése, semennyire sem meleg. Nekem még a langyosat is alig éri el, a melegtől meg nagyon messze van. Így nyugodtan pakolhatod a hűtő mellé, semmi baj nem lesz (és rakják is).
Ha kinézted és megvan, főleg ez utóbbi. A papírokon rajta van a beépítési méret, és hol mekkora szellőző rész kell minimum.Mutasd meg az asztalosnak, hogy tartsa a méreteket.
A sütőből max. akkor jön ki hő, ha kinyitod az ajtót.
A sütő oldalhőmérséklete neves márkánál is 55 fok. Pirolízeses sütőnél valamivel több, arra már nem emlékszem.
Ha megvan pontosan milyen márka melyik típusa, kérdezd meg a gyártót, náluk mennyi az annyi.
Köszi mindenkinek a válaszokat! Nem tudom mennyiben segít, de egy Whirpool AKP 461/IX sütőről van szó.
Ennyit találtam a használatiban:
• A sütővel érintkező konyhabútor-elemeknek hőállóknak kell lenniük (min. 90 °C).
Valamint hűtő használatiban: Vigyázzon arra, hogy a készülék ne kerüljön hőforrás közelébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!