Milyen típusú háztartási gépeket vegyek? (tűzhely, sütő, mosogatógép, elszívó, porszívó, hűtő és mosógép - terméknévvel együtt).
Nehéz ez. Iszonyat a kínálat, mindenki mást ajánl. A csúcs a Miele, de piszok drága. A boschról rosszat még nem hallottam. Nem nagyon elismert nálunk, de déleurópában piszokul elterjedt a Candy, nyilván nem véletlen. A Whirpoolt sokat szidják, de mindig kiderül, hogy ami tönkrement, az olcsó Whirpool volt. Meg lehet ismerni, a keletre szánt occsónak csak sima felirata van, a jobb és drágább Whirpool-nak domború emblémája. Legalábbis 3 éve még így volt, akkor vettünk mosó, és mosogató gépet, napi min 2-2 mosásra, semmi gond velük.
Most én ha vennék, a Bosch felé kacsingatnék.
Tűzhely: bosch, siemens, indesit
Mosogatógép: bosch, siemens, aeg, electrolux
elszívó: bármelyik, kivéve ariston ( itt a teljesítményt figyeld inkább)
Porszívó:lg, electrolux, philips
Hűtő: zanussi, electrolux, bosch, siemens, gorenje, liebherr
Mosógép: bosch, siemens, gorenje,electrolux,aeg.
Mindegyikből a középkategóriás készülékeket ajánlom!!!! üdv. egy háztartási gép eladó
Nekem a tűzhelyem is és a mosógépem Indesit.
Hűtöm Gorenje.
A porszívóm pedig Samsung porzsák nélküli.
Én nagyon meg vagyok elégedve mindegyikkel. Semmi bajuk, pedig több mint három éve használom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!