Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek milyen márkájú...

Szerintetek milyen márkájú légkondit vegyek?

Figyelt kérdés
Ha nektek van akkor márkát árat és tapasztalatot is kérek!

2018. jún. 18. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Daikin legmegbízhatóbb
2018. jún. 18. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak japánt vegyél, ha hosszútávra tervezel. Egyébként jó a Gree és a Midea. A többi felejtős kifejezetten a Samsung.
2018. jún. 18. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Elektrolux van 4. éve megy gond nélkül. 3.5 kw. 135 volt akkor akciósan az Alaszka bt-nél.
2018. jún. 19. 04:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem csak a márka számít hanem, hogy az adott típus mivel van felszerelve, de főleg a GREE-nek és még néha Mideának is vannak jobban felszerelt, vagy nagyobb tudással ellátott klímái, mint pl. a Daikin alapgépei. Nekem GREE és Midea van otthon, mindegyikkel elégedett vagyok.

Azt tudni kell, hogy régen valóbban brutál jók voltak a japán gépek, de ez régen volt mert japánban készültek. Sajnos ma már az EU-ba forgalmazott készülékek nem japánban vannak gyártva ilyen pl. Daikin is. Azaz eredeti japán gépet itthon nem lehet venni, de így van ez a Panasonic, Fujitsu gépekkel is. Tehát én azt mondom vegyen az ember 500 ezer körüli japán gépet és le van a gond, de erre már itthon nincs mód, ha csak nem megy ki Tókióba. De, ha valakinek megfelel a japán gép ennyiért ami tájván, indonézia vagy éppen malájziában készül és kiad érte fél millát az az ő dolga...

Inkább maradtam a GREE és Midea gépeknél, mint felhasználó és mint szakmabeli is. Fele és harmad árban kijön, ráadásul sokkal több funkcióval rendelkeznek mint a Daikin belépő szintü klímái, amit itt a szomszédos országban gyártanak. De ha valakinek Daikin kell nyugodtan vehet nálunk is, mert a mi cégünk is forgalmaz klíma berendezéseket és hőszivattyúkat, napelemeket, ezeket is több márkában. Régen mondjuk én is japán fan voltam... De a Gree és a Midea nagyon feljöttek az utóbbi 10 évben, tehát ezek már nem azok a régi gépek amik a köztudatban vannak, de tényleg nem csak a márka számít hanem a típus is...

2018. jún. 19. 05:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a szerelő a japánokat ajánlotta. Daikin márkájút választottam.
2018. jún. 19. 11:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Még egy szavazat a Daikin mellett.
2018. jún. 19. 12:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Hamár Daikin akkor csakis a prémium kategória! Átlagos teljesítményű készülék már kapható 750.000 Ft. körül, 10 vagy 15 évre le van a gond.
2018. jún. 20. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!