Szeretnék vásárolni piros vagy bordó színű légkondit de sehol nem találok. Hol tudok ilyet venni?
Figyelt kérdés
2016. márc. 8. 18:36
1/3 anonim válasza:
Én már láttam ilyen exkluzív kiviteleket, de elképesztően drágák.
Szerintem vegyél egy prémium márkát, és fóliáztasd le. Lumar vagy hasonló cégnél, ahol autó ablakot fóliáznak.
Ha ilyet nem találsz, akkor egy karosszérialakos is letudja fényezni a kért színre. Ott a világ összes árnyalatából tudnak neked keverni.
2/3 anonim válasza:
meglévő klímáknál:
Ezen kívül van még egy cég akik új klímákat festenek felszerelés előtt, de az nagyon drága lesz, és ha jól emlékszem csak egy márkával foglalkoznak. Szines klíma néven találtam őket még tavaly, de most nem adta ki a gugli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!