Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » "Tönkrement" a matracom, mert...

"Tönkrement" a matracom, mert nem forgattam? Az üzletben, mielōtt megvettem, azt mondták ezt a fajtát nem kell forgatni.

Figyelt kérdés

Habszivacs matrac, nem a legolcsóbb volt, majdnem 60 E. 5 hónapja vettem,nem volt forgatva, mert îgy is, keményebb fajta és elég nehezen is szoktam meg, a másik oldala pedig még keményebb, ezért azt pláne nem akartam használni. Direkt megkérdeztem az eladótól, h kell-e forgatni és azt mondta, nem...

Most azt vettem észre, mintha ki lenne feküdve azokon a helyeken, ahol a test sûlypontjai vannak..:/ Most megfordîtom, de gondolom, már cseszhetem...Tudnak még vele valamit csinâlni, vagy reklamálhatok emiatt?

Az ágyrács rendben van, azt megnéztem, illetve kifejezetten hozzávalót is vettünk, ugyanabban az üzletben.

Elōre is köszönöm a segîtséget!

2018. szept. 24. 16:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szia,

kényelmetlennek is érzem emiatt, sajnos... :/ Amúgy nem érdekelne a dolog, de így rossz.. Azóta ugye a keményebb felét használom, már azt is megszoktam, de tartok tőle, hogy valószínűleg ezt is ki fogom feküdni, egy idő után.

Pont a hétvégén írtam nekik email-t, hogy mit lehet tenni ebben az esetben, írtak, hogy fotózzam le a garancia levelet, küldjem el, és elindítják a folyamatot, most ez alatt nem nagyon tudom, hogy mit értenek, mert elolvastam a feltételeiket, abban sajnos csak csere vagy javítás van... Nem tudom, ezt javítani lehet-e, én a pénzt szerettem volna vissza, de legrosszabb esetben belemegyek a cserébe is. De nem írtam nekik vissza, mert inkább személyesen szeretném majd intézni.

2018. okt. 17. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!