"Tönkrement" a matracom, mert nem forgattam? Az üzletben, mielōtt megvettem, azt mondták ezt a fajtát nem kell forgatni.
Habszivacs matrac, nem a legolcsóbb volt, majdnem 60 E. 5 hónapja vettem,nem volt forgatva, mert îgy is, keményebb fajta és elég nehezen is szoktam meg, a másik oldala pedig még keményebb, ezért azt pláne nem akartam használni. Direkt megkérdeztem az eladótól, h kell-e forgatni és azt mondta, nem...
Most azt vettem észre, mintha ki lenne feküdve azokon a helyeken, ahol a test sûlypontjai vannak..:/ Most megfordîtom, de gondolom, már cseszhetem...Tudnak még vele valamit csinâlni, vagy reklamálhatok emiatt?
Az ágyrács rendben van, azt megnéztem, illetve kifejezetten hozzávalót is vettünk, ugyanabban az üzletben.
Elōre is köszönöm a segîtséget!
Nem a te hibád, borzasztóak ezek a szivacsmatracok. Tömegével járnak így az emberek, köztük én is. A másodikat vettem, mind kigödrösödik. Elhatároztam, hogy legközelebb szivacsot vágatok, 60000-ért olyan minőséget tudsz vágatni amit 150-200000-ért árulnak. Ezek nem fognak koránt sem annyira gödrösödni:
Dormeo? Tömegével van róla panasz a neten. De a többi szivacsmatrac sem jobb.
Mi 15 éve vettünk yatas matracot, azóta is tökéletes, szerintem még egyszer ennyi élettartam van benne.
Köszi a válaszokat!
Ezt nem jó hallani...:/
Nem, nem Dormeo, valami lengyel márka, azt hiszem.Gumotex a neve.
Hát, én most nem szeretnék másikat venni, ha egy mód van rá. Nem is csak a pénz maitt, de ezt még csak 5 hónapja vettem, nem akarom elhinni, hogy máris kuka...
Reklamáld meg, kèrd vissza az árát. A hideghab matracokat a sűrűsègük alapján osztályozzák. Minèl sürübb, annál tartósabb!
Keress direkt matraccal foglalkozó több netes üzletet, nèzd át a matracok paramèterèt. Anèlkül egyet se vegyèl meg, az idètlen marketinges szöveggel tèvesztenek meg. Van jó hazai gyártású matrac.
Akár forgatod, akár nem, ennyi időn belül nem szabafd bajának lenni. Ha nem egyforma a kèt oldala, ugyan minek forgatnád ha neked nem kènyelmes a másik fele?
Nekem is egyoldalas a matracom. Van egy alap matrac azon egy másik sűrűsègű rèz, vagy bevagdalt felület az ergonómiához-szellőzèshez-kemènysèg beállításhoz. 5-7 èvet simán bírnak, legtöbb matracra 5-10 èv garit adnak. Sok helyen 30 napos cseregarancia is van.
Nemcsak az olvasást szem a boltot is ajánlom [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!