Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Tönkrement az ágyam, vennem...

Tönkrement az ágyam, vennem kell egy újat, de ha meglesz hova tegyem a régi tönkrement ágyamat? Lomtalanítás talán májusban lesz, a lakásban nem tudom eltárolni.

Figyelt kérdés
Budapesten lakunk.
2010. szept. 30. 22:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs pince? Attól függ, milyen állapotban van, mi a VII. ker-ben kiraktuk a még jónak kinéző kanapét az utcára, nem telt bele öt perc, hogy a cigányok elvitték. De ha ez nem járható, akkor keményen fizetni kell az elszállíttatásáért lomtalanítóknak vagy a közterület fenntartó zrt-nek, legalább egy tizes.
2010. szept. 30. 22:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Mennyire ment tönkre? Mi baja lett?

Felteheted ingyen elvihetőbe (expressz, iwiw), hátha jó lesz az még valakinek. Csak írd le a hirdetésben a hibáját is.

2010. szept. 30. 22:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Áh ki van feküdve... pince nincs. Szerintem valahova ki kell rakni, egyszerűen nem tudok egy tizest még arra is kifizetni, hogy kidobjam. Elvinni el tudom egy ismerősöm járgányán, amivel az újat hozzuk, csak azt nem tudom, hogy hova tegyem. Még meggondolom.
2010. szept. 30. 23:07
 4/9 anonim válasza:
Sajnos nem tudok én sem segíteni.Nekünk is pont ez a problémánk van.Csak mi Miskolcon lakunk :(.Gondoltam árvízkárosultaknak lehetne felajánlani,de nem tudom kinek kéne szólni ez ügyben.
2010. szept. 30. 23:16
 5/9 anonim ***** válasza:

ne csináld már!

ennyi leleményesség nincs benned???

a cigányok tényleg elviszik a ház elől 10 perc alatt.

másrészt: mi a combinon vittük el a lakásomból az egyetemre (5megálló) a régi kanapémat tegnap :D

2010. okt. 1. 00:22
 6/9 anonim ***** válasza:
vatera, teszvesz, szívesség oldalak ;)
2010. okt. 1. 07:08
 7/9 anonim ***** válasza:
szivesseg.net-re felteheted, biztos kellene valakinek, főleg ha még el is tudod vinni neki (ha a közelben lakik)
2010. okt. 1. 07:17
 8/9 anonim ***** válasza:
szia! érdeklődj a szemetesektől, hogy nincs-e a kerületben hulladékudvar, ahova a használt bútort le lehet rakni. nalunk van ilyen.utánfutóval el tudnád szállítani.
2010. okt. 1. 10:17
 9/9 A kérdező kommentje:

NNNNNa, szóval mindegyiket ki fogom próbálni, amelyik sikerül azzal eltüntetem az ágyat :) Kirakni kietlen helyen nem szeretném annyira.

De majd mondom, mit sikerült.

Köszi a válaszokat !

2010. okt. 2. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!