Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szerintetek jól nézne ki úgy...

Szerintetek jól nézne ki úgy a szobám?

Figyelt kérdés

Egy átlagos méretű szobám van - pontos méreteket nem tudok, nem rég kaptam meg -, egy wardrobe résszel és egy fürdőszobával, eléggé világos, mivel a fürdőből sok fény jön be (ugye a csempe tükrözi(?), ráadásul fehér csempe), ezért sem vagyok abban biztos hogy jó lenne-e a burgundi vörös hozzá. Pedig úgy terveztem hogy burgundi vörösre akarom festeni, és arany barokk kereteket használnék képekre, tükörre. A sötét burgundi vörös jó lenne-e világos szobába, tudván hogy inkább szűk fényű szobákban jó? Esetleg mást színt ajánlanátok? Mi a véleményetek?

19/F

2015. júl. 11. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ha az egész szobát ilyenre fested, az nagyon sötét és nyomasztó lesz, akkor is ha egyébként sok fény jut a szobába.

Válassz ki egy falat és azt hangsúlyozd a burgundival. A többi fal legyen ezzel harmonizáló, semleges, világos szín.

2015. júl. 11. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Én most így rendeztem be a kis szobácskám.

[link]

2015. júl. 11. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:

"burgundi vörösre akarom festeni, és arany barokk kereteket használnék képekre, tükörre"

- ez nem épp egy fiús szoba lesz.

2015. júl. 15. 11:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Én szerintem a burgundi vörös nem éppen lányos szín, és eddig mindig világos, pasztell színek vettek körül, most akarok sötétíteni, és ez az árnyalat szerintem eléggé energikus, és vonzó.
2015. júl. 17. 15:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát.. szerintem egyáltalán nem lányos, bőven elmegy fiúnak is.

Viszont szerintem sem a legjobbak ezek az erős színek, lehet, hogy valami másra, erőteljesebbre vágysz, de szerintem megbánod, " össze fog nyomni "

2015. júl. 23. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!