Így jól nézne ki a szobám?
A tavasszal alakítjuk át a szobámat. A bútorok ilyenek lennének: [link] (fehér - sötétlila) Az ágyam fehér, kárpitos lenne. A fal színének valami ilyesmit gondoltam: [link]
Szerintetek ez így hogy mutatna? 15/L
Tetszik, de azt jó tanácsként mondom, hogy ha kiválasztasz egy domináns színt, mondjuk a bútorban, akkor a következő festésnél megköti a kezed. Az is lehet, hogy unni fogod már, mondjuk 5-8 év múlva, de a lila marad még ha a bordó fog tetszeni, akkor is. Én a helyedben semleges színű bútort választanék (fehér, szürke, famintás). Párnákat, dísztárgyakat, ágytakarót, függönyt vennék lilát. Ezeket később le tudod cserélni könnyen, olcsón. Maximum a bútorra vennék egy lila matricát, amivel az egész ajtót be lehet borítani lilára, de később eltávolítható. Persze ez nem számít, ha megtehetitek, hogy a következő festésnél lecserélitek az összes bútort, bár Magyarországon elég kevés ember teheti ezt meg.
23/l
Én ezt a legvilágosabb lilát ( [link] választanám hozzá és inkább a kiegészítőknek (szőnyeg, takaró, lámpa...) hagynám meg az erős, sötétebb színeket. Esetleg csak az egyik fal lehetne sötétebb (ha elég nagy a szoba), de csak akkor mutatna szerintem szépen, ha tényleg pont ugyanaz a szín, fényesség mint a bútor (bármit ki lehet kevertetni).
Egyébként szerintem szép a fehér-lila páros - ha bevállalod, amit előző írt, hogy később nehéz lesz érdemben variálni.
Köszönöm a válaszolok.
Második: Őszintén szóval én már 8 év múlva a leendő férjemmel szeretnék együtt élni xDD Szóval, nem hiszem hogy ameddig még a szüleimmel fogok élni átfogjuk alakítani a szobámat.
Utolsó: Igen, ezt még nem tudom eldönteni. Valószínűleg kicsit világosabb lesz és a szőnyeg, meg a függönyök lesznek sötétebbek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!