Újra lesz festve a szobám. Szerintetek az élénk narancssárga oldalfal, citromsárga plafonnal jól nézne ki? -bővebben lent-
Vagy maradnátok a hagyományos verziónál,mikor a plafon ugyanaz a szín mint az oldalfal,csak pár árnyalattal világosabb?És milyen színű díszcsíkot választanátok ezekhez? Egyébként nagy a szoba és sok narancssárga dolog van benne.
Köszi! :) 19/L
Hát bocsi,de szerintem ez így elég maradi hozzáállás.Nálunk az egyik szobában sincsen fehér fal,a plafon is csak a nappaliban fehér,mert oda az illett. És egyáltalán nem cigányos a ház.Miért ne lehetne vidám a szobám?
Várom az építő jellegű hozzászólásokat! :)
Azt így szerintem nem igazán lehet megmondani, hogy jól fog e kinézni.
Átmenethez viszont mit szólsz egy ilyenhez?: [link]
2010. október 11. (hétfő) bejegyzésnél az első kép: [link]
Festőnek megmutatod tudja hogyan csináljon neked ilyet.
Vagy ilyen díszcsík? (szöveges részben 1. kép, középpen): [link]
Köszi! :)
Utolsó kommentelő: neked milyen másik szín tetszene mellé? A narancssárga pontos árnyalata sincs még eldöntve, úgyhogy bármi jöhet abból is. ;)
Narancs és világosabb narancs a végleges verzió.
A zárójeles kérdés pedig nem hiszem, hogy ide tartozna... Lehet, hogy én tudom rosszul, de ez nem társkereső oldal. ;D (Még ha az lenne, akkor sem gondolnám, hogy bárkinek szimpatikus lenne az effajta kérdésfeltevés...)
Azért köszönöm az érdeklődést... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!