Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ha citromsárga a fal, narancss...

Ha citromsárga a fal, narancssárga a függöny, narancssárga-piros az ágy és a fotel, az már nem túl csicsás?

Figyelt kérdés
Most épp a nappali berendezés stádiumában vagyunk. A nappali nagyon tágas, télen is nagyon világos. Arra gondoltam, hogy a fal citromsárga lesz, a függönyök narancsásrga organza. A szobában csak a Tv lesz (természetesen TV álvánnyal, DVD felvevővel, stb) az ágy 2 fotellal (amik szintén narancsásrga-pirosasak lesznek), dohányzóasztal, éjjeliszekrény és könyvespolc. A kérdésem igazából az lenne, ha citromsárga a fal, narancssárga a függöny, narancssárga-piros az ágy és a fotel, az már nem túl csicsás?
2007. nov. 18. 11:45
 1/10 anonim válasza:
100%

szia

én a hálószobánkat fogom most ezekből a szinekből összeállítani, csak nekem a plafon piros lesz, a fal c.sárga és narancs a függöny meg a szőnyeg pirosas mintával.. AZ ágytakaró piros lesz, a szekrény calvados színű.és a falon lesz egy olyan kép amin ezek a színk vannak/onnan jött az ötlet/. amiket leírtál, nekem tetszik.

2007. nov. 18. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
64%

Az én hálószobám is ezekből a szinekből áll a piros kivételével.

Szerintem nagyon meleg és szép szinek.

2007. nov. 18. 13:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez ízlés kérdése, szeretném majd meghallgatni, mit mondanak a színes lakás tulajdonosai néhány hónap múlva... Az erős (főleg piros!) színek irritáló, izgató hatásúak, ami mondjuk hálószobában előnyös lehet, kivéve ha már aludni szeretnénk... Utána kéne nézni a szakirodalomban a színek pszichológiájának!!
2007. nov. 18. 14:53
 4/10 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Az a lenyeg ,hogy neked tetszen ne halgassal senkire!!

Ez most festettem az egesz hazat kivurol zoldre:)

nekem tetszik a tobbi meg nem erdekel!!

ui:kul a Gyozike nappalia is hasonlo:)piros+piros+narancs:)

2007. nov. 18. 23:18
 5/10 anonim válasza:
100%
Szia !Nekem a nappalim "pompázik "ezekben a színekben és (nekem is) meg bárki aki látta azt mondta,hogy nagyon jól néz ki:konyha narancs_átlósan folytatódik de már citromsárgában :a textíliák pedig a konyhában és a nappaliban is narancs-és citromsárga mintásak,fel dobja az egész lakó teret és könnyen lehet kombinálni más színű textilekkel is . Csak arra vigyázz,hogy ne legyen nagyon erős narancssárga mert az zavaró lehet.
2007. nov. 23. 11:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Hat az en izlesemnek kicsit sok, de en amugy nem szeretem a citromsargat, es jobban szeretem, es sztem harmonikusabb is, ha alapbol pasztell v nem harsany szinek vannak, kiegeszitve egy vagy ket erosebb dominans szinnel. aztan milyen szinu a tv allvany meg a szekreny? ez szoval izles kerdese, es sztem meg kellene kerdezned egy szakavatottat, vagy van egy csomo ilyen konyv is.

2007. nov. 23. 16:03
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Szia! Szerintem ez már túl sok, én azért használnék valami más színt is. Nálunk a nappaliban például citromsárga a plafon és narancs a fal, közte pedig egy szép bordűr, a szőnyeg pedig ezen színek kombinációja, mintás. A függöny és a bútorok pedig zöldesek. A kanapé világos, pasztel és mintás a szekrények pedig fahatásúak de zöldek. Jók a sárgás színek, de ha minden olyan az túl sok, meg azért a párodat is kérdezd meg, hogy mi az ő véleménye, hiszen ti éltek majd benne ketten, a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat otthon.
2007. nov. 25. 13:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

HA tagas valoban a nappali akkor meg "elviselheto" a citromsarga. A sarga valojaban egy ido utan idegesse tesz ha tul eros! Ha szereted a szineket vegulis miert ne mereszeld a sajat nappalidat ugy dekoralni, ahogy neked tetszik. Erdekes. Az en nappali - konyham 3 evvel ezelott lett dekoralva - mellesleg raferne megint egy kis festes....en imadom a sargat es minden "nap" szint. De a vad szinek inkabb kiegeszitokon vannak, a fentiek leirtak miatt. Nallunk a nagy oldalfal 2 kulonbozo szinre lett festve. 2 oldal(nappalit jelezve) kellmesen vilagos kiwi szin amig a "konyha es ebedlo" erosebb tojashejj sarga. A butorok nallunk csak kezeletlen fabol vannak ehez naturkrem szinu ulogarnitura. Zold es koszos krem a szonyeg es innen indul a vadulas. A parnahuzatok kotottek, "szormes" fonalbol csikosra: narancs, piros, sarga es magenta (eros rozsaszin) az "ebedloasztal" altalaban narancs teritovel van leteritve, kepkereteket atfestettem feketere, narancsra es van amelyik natur mint a butor es feher is van...A lenyeg, hogy meglegyen az egyensuly. Na hasznalj tul sok vad szint mert egy ido utan te magad sem fogod jol erezni magad a sajat otthonodban. Nallunk nagyon fontos a takaro a nappaliban: az zold.

Sok szerencset es kreativ energia "kieleset" kivanom!!!! En imadom megalmodni es megvalositani de ez az idoszak a tervezes a legkellemesebb.

2007. nov. 25. 16:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

fantasztikus, vidám és kellemes meleg szinek , ha pedig nem érzed jól magad akkor úgyis más szinű lesz pl a kiegészitők

a narancs-citrom hoz pl a zöld v lila kiegészitő is nagyon jó, de nem együtt!!

2007. dec. 24. 13:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
JÉÉZUSOM! Ez nem sokk egy kicsit? Szerintem az egyszerűbb a több..
2009. okt. 24. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!