Ha citromsárga a fal, narancssárga a függöny, narancssárga-piros az ágy és a fotel, az már nem túl csicsás?
szia
én a hálószobánkat fogom most ezekből a szinekből összeállítani, csak nekem a plafon piros lesz, a fal c.sárga és narancs a függöny meg a szőnyeg pirosas mintával.. AZ ágytakaró piros lesz, a szekrény calvados színű.és a falon lesz egy olyan kép amin ezek a színk vannak/onnan jött az ötlet/. amiket leírtál, nekem tetszik.
Az én hálószobám is ezekből a szinekből áll a piros kivételével.
Szerintem nagyon meleg és szép szinek.
Szia!
Az a lenyeg ,hogy neked tetszen ne halgassal senkire!!
Ez most festettem az egesz hazat kivurol zoldre:)
nekem tetszik a tobbi meg nem erdekel!!
ui:kul a Gyozike nappalia is hasonlo:)piros+piros+narancs:)
Szia
Hat az en izlesemnek kicsit sok, de en amugy nem szeretem a citromsargat, es jobban szeretem, es sztem harmonikusabb is, ha alapbol pasztell v nem harsany szinek vannak, kiegeszitve egy vagy ket erosebb dominans szinnel. aztan milyen szinu a tv allvany meg a szekreny? ez szoval izles kerdese, es sztem meg kellene kerdezned egy szakavatottat, vagy van egy csomo ilyen konyv is.
HA tagas valoban a nappali akkor meg "elviselheto" a citromsarga. A sarga valojaban egy ido utan idegesse tesz ha tul eros! Ha szereted a szineket vegulis miert ne mereszeld a sajat nappalidat ugy dekoralni, ahogy neked tetszik. Erdekes. Az en nappali - konyham 3 evvel ezelott lett dekoralva - mellesleg raferne megint egy kis festes....en imadom a sargat es minden "nap" szint. De a vad szinek inkabb kiegeszitokon vannak, a fentiek leirtak miatt. Nallunk a nagy oldalfal 2 kulonbozo szinre lett festve. 2 oldal(nappalit jelezve) kellmesen vilagos kiwi szin amig a "konyha es ebedlo" erosebb tojashejj sarga. A butorok nallunk csak kezeletlen fabol vannak ehez naturkrem szinu ulogarnitura. Zold es koszos krem a szonyeg es innen indul a vadulas. A parnahuzatok kotottek, "szormes" fonalbol csikosra: narancs, piros, sarga es magenta (eros rozsaszin) az "ebedloasztal" altalaban narancs teritovel van leteritve, kepkereteket atfestettem feketere, narancsra es van amelyik natur mint a butor es feher is van...A lenyeg, hogy meglegyen az egyensuly. Na hasznalj tul sok vad szint mert egy ido utan te magad sem fogod jol erezni magad a sajat otthonodban. Nallunk nagyon fontos a takaro a nappaliban: az zold.
Sok szerencset es kreativ energia "kieleset" kivanom!!!! En imadom megalmodni es megvalositani de ez az idoszak a tervezes a legkellemesebb.
fantasztikus, vidám és kellemes meleg szinek , ha pedig nem érzed jól magad akkor úgyis más szinű lesz pl a kiegészitők
a narancs-citrom hoz pl a zöld v lila kiegészitő is nagyon jó, de nem együtt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!